Porti fier forjat in Craiova oferite de Metalkraft

MetalkraftDaca doriti sa oferiti un plus de eleganta si stil casei dumneavoastra, atunci trebuie sa achizitionati si sa instalati o poarta din fier forjat. Portile din fier forjat sunt din ce in ce mai utilizate, acestea oferind siguranta, confort si aspect placut locuintelor. Desigur, pentru realizarea in bune conditii a acestor porti este nevoie de o mana de lucru experimentata si care poate furniza calitate crescuta la preturi avantajoase. Pentru toate acestea nu trebuie decat sa utilizati serviciile puse la dispozitie de Metalkraft.

Firma isi are sediul in Craiova si executa porti din fier forjat precum si alte produse ce au la baza prelucrarea metalului, in judetul Dolj. Portile de fier forjat pot fi relizate atat pentru locuinte proprii, cat si pentru spatii comerciale sau industriale. Acestea sunt produse in functie de cerintele clientilor, dupa proiecte personale, sau pe baza unui catalog oferit de reprezentantii Metalkraft.

Desigur, portile din fier forjat pot fi executate in diverse modele si marimi, acestea putand fi imbinate cu plexiglas sau chiar cu elemente de zidarie. Portile pot fi prevazute cu sistem de inchidere prin broasca clasica, sau cu sisteme electronice, caz in care puteti atasa cu usurinta un interfon sau un alt sistem de control acces pentru a spori securitatea si siguranta familiei sau afacerii dumneavoastra.

Datorita proprietatilor fierului forjat, acesta poate fi prelucrat cu usurinta, produsul rezultat fiind insa rezistent si oferind un aspect placut ce inspira sobrietate si calitate impecabila. Portile din fier forjat pot fi asortate si cu garduri din fier forjat sau cu alte confectii metalice ce pot spori siguranta casei dumneavoastra. Toate aceste produse pot fi comandate cu usurinta doar prin intermediul Metalkraft.

Compania dispune de personal calificat ce lucreaza doar cu produse de cea mai buna calitate. Portile solicitate vor fi realizate intr-un mediu special amenajat si prin intermediul aparaturii de ultima generatie (sisteme de sudare, imbinare, etc.), astfel putandu-se realiza rapid si eficient si cele mai complexe modele. Portile executate sunt instalate de personalul Metalkraft, iar la cerere se poate oferi si asistenta tehnica sau service pentru reparatia sau intretinerea portilor deja instalate.

Dupa cum am specificat deja, portile comandate pot fi realizate in functie de preferintele fiecarui beneficiar. De aceea pretul va fi stabilit in urma stabilirii proiectului ce urmeaza a fi executat, acesta fiind in concordanta cu cerintele impuse si complexitatea lucrarii.

Pe langa confectionarea de porti din fier forjat, Metalkraft realizeaza si balustrade din fier si inox, mobilier metalic, porti si garduri din inox, constructii metalice industriale de mici si mari dimensiuni, accesorii diverse si multe altele. Pentru a vizualiza lista serviciilor prestate, va recomandam pagina web oficiala a companiei Metalkraft. Prin intermediul mediului online puteti vizualiza modele de porti din fier forjat ce au fost executate pana acum, puteti solicita asistenta tehnica si ajutorul unui reprezentant Metalkraft si desigur puteti efectua o comanda personalizata completand un formular stas in urma caruia o sa fiti contactat de personalul companiei noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati si utilizati datele de contact din josul prezentului articol. Nu uitati, alegeti Metalkraft pentru modernizarea si accesorizarea locuintei si afacerii dumneavoastra!

Metalkraft, date contact:

Tel.: 0743 11 55 18 / 0743 11 55 19
Adresa: Calea Severinului nr.34, Craiova, Dolj, ROMANIA
E-mail: robert@metalkraft.ro
C.U.I.: RO17726777
Nr. inreg. reg. com.: J16/1334/2005

In momentul in care veti contacta firma, mentionati faptul ca ati gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
Puteti citi si alte articole interesante aici.