Pompe submersibile Dab – performanta si fiabilitate

pompa submersibila Dab

Sunteti in cautarea solutiei perfecte pentru a putea pune la punct sistemul de alimentre cu apa al casei sau chiar al intreprinderii dumneavoastra? Magazinul online Shop eInstal are solutia perfecta pentru dumneavoastra, gama de pompe submersibile Dab este reprezentata in siteul nostru de catre produse de cea mai buna calitate cu performante excelente, chiar si pentru modelul cel mai accesibil, Dab Idea 75m. Aceasta pompa submersibila este excelenta pentru instalatia de alimentare cu a apa a caminului dumneavoastra. Bineinteles, pentru cei care au nevoie de o putere de pompare mai mare, pot alege modele ca Divertron 1000 Dab.
Acest articol il vom dedica descrierii parametrilor de care puteti tine cont atunci cand vine vorba de alegerea unor pompe submersibile, dar si cateva aspecte pozitive ale liniei de pompe submersibile Dab.In primul rand, pompele submersibile sunt folosite fie pentru a transporta apa prin instalatia de alimentare cu apa pentru casa, dar si pentru dislocarea unui volum de apa. Pe siteul nostru veti putea gasi 3 modele de pompe submersibile Dab pentru ape curate care variaza in functie de debit.

Alegerea unui produs din gama de pompe submersibile Dab

Aceste pompe sunt excelente pentru instalatiile de alimentare cu apa deoarece toate modelele ofera un debit bun, suficienta forta pentru a pompa apa chiar si la 52 de metri inaltime, find excelente pentru cei care detin un put de apa. Atunci cand doriti fie sa va modernizati sau sa va construiti instalatia de alimentare cu apa, trebuie sa tineti cont de cateva aspecte atunci cand doriti sa achizitionati o pompa din gama de pompe submersibile Dab. In primul rand, adancimea putului este foarte importanta deoarece folosirea unei pompe care nu detine puterea necesara pentru a ridica apa din put riscati sa nu aveti apa in instalatie, sau chiar si in cazul in care apa ajunge la instalatie, aceasta sa fie la o presiune mult prea slaba sau la un debit scazut. Asadar, alegeti-va pompa submersibila in functie de adancimea putului.

Pompe submersibile Dab pentru apa curata

Gradul de puritate al apei. Acest factor este foarte important pentru toate tipurile de pompe submersibile Dab, acestea fiind doar pentru apa curata. Acestea suporta o cantitate de cel mult 40g/m3 de apa, in cazul in care aceasta cantitate este mai mare, poate duce la deteriorarea mecanismului interior si la blocarea pompei. De asemenea, toate tipurile de pompe submersibile Dab sunt dotate cu o sita ce filtreaza eventualele impuritati de dimensiuni mai mari, fapt ce necesita curatirea sa periodica sau in cazul in care se constata o slaba performanta a acestuia.
Performantele acestor pompe submersibile Dab sunt net-superioare in primul rand datorita experientei vaste pe care compania italiana ce produce aceste echipamente o are, aceasta fiind infiintata in anul 1975. Asadar, pentru cei care doresc performanta, Shop eInstal va ofera o gama larga de produse marca Dab precum si alte marci de renume. Vaasteptam pe siteul nostru, www.shop-einstal.ro pentru a vedea toate tipurile de pompe submersibile Dab dar si de alte echipamente ale acestui producator.