Pompe si echipamente de dozare doar prin Manz Galvano Tec

pompe si echipamente de dozarePentru utilizatorii care au nevoie de dozari automate si precise, Manz Galvano Tec, producator si distribuitor de instalatii utilizate in cadrul operatiunii de galvanizare, a dezvoltat echipamente special proiectate pentru aplicarea substantelor chimice, intr-un mod economic, curat, rapid si exact. Manz Galvano Tec furnizeaza o linie completa de pompe si echipamente de dozare performante oferite intr-un raport optim calitate-pret. Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti puna la dispozitie pompe si echipamente de dozare pentru instalatii de galvanizare, raspunsul il gasesti la Manz Galvano Tec.

Pompe si echipamente de dozare-Ce sunt si ce presupun?

Pompele de dozare sunt pompe volumetrice utilizate in aplicatii de precizie, acolo unde este necesara pomparea unui volum strict de fluid intr-o durata de timp bine determinata. Altfel spus, pompele dozatoare sunt utilizate atunci cand este necesara dozarea intr-un interval de timp prestabilit si cu extrem de mare exactitate a fluidelor in agenti de dozare avand volum predefinit.

Pompa dozatoare este o pompa volumetrica oscilatorie care aspira un volum definit de fluid cu ajutorul unui mecanism de aspiratie, fluid pe care il impinge cu presiune in pompa de refulare. Debitul poate fi modificat regland volumul aspirat prin varierea lungimii cursei pistonului, ori regland numarul de curse ale pistonului in unitatea de timp. Pompele de dozare cele mai des intalnite sunt cele cu membrana, cu pistoane si cele peristaltice.

Alege pompe si echipamente de dozare pentru instalatii de galvanizare

Coroziunea este un proces de alterare cauzat de atacurile chimice asupra metalelor.Astfel, tratarea suprafetelor pentru prevenirea coroziunii este esentiala pentru asigurarea longevitatii acoperirilor metalice. O metoda eficienta de tratare a suprafetelor metalice este zincarea sau galvanizarea. Zincarea propriu-zisa consta in imersarea piesei pentru cateva minute in zinc topit,  la o temperatura cuprinsa in intervalul de 450°C. Pentru asigurarea unei calitati constante in productie este necesara dozarea automata a aditivilor. Asadar, pentru ca procesul de zincare sa fie cat mai eficient este nevoie de pompe si echipamente de dozare.

Manz Galvano Tec-Specialist in pompe si echipamente de dozare

Manz Galvano Tec comercializeaza pompe si echipamente de dozare, piese esentiale in cadrul oricarei instalatii de galvanizare. In procesul de realizare al acestora este utilizata materie prima adusa din Germania, si utilaje de ultima generatie.

In componenta unui astfel de echipament intra o serie de componente, printre care: recipiente de dozare cu indicator, sisteme de semnalizare pentru golirea recipientului de dozare si comanda, precum si pompa de dozare propriu-zisa.

Daca esti in cautarea unor pompe si echipamente de dozare, Manz Galvano Tec, este solutia ideala. Dincolo de calitatea produselor oferite, compania noastra iti ofera accesul si la tarife avantajoase. Profita!

Manz Galvano Tec- Pompe si echipamente de dozare, instalatii de galvanizare si accesorii pentru acestea

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata de profil, Manz Galvano Tec este recunoscuta pentru diversitatea si calitatea produselor oferite. Comercializam instalatii utilizate in cadrul operatiunii de galvanizare, precum si o gama diversificata de piese componente si accesorii pentru acestea, ca de exemplu: sisteme de filtrare, tamburi, cabluri de contact, pompe si echipamente de dozare, etc.

Pentru a consulta intreaga oferta Manz Galvano Tec si pentru a achizitiona pompe si echipamente de dozare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.