Pompe recirculare de la Hidromag!

Daca sunteti in cautarea unor pompe recirculare fiabile, disponibile la preturi avantajoase, accesand pagina de internet a magazinului online hidromag.ro, veti avea posibilitatea de a comanda prin intermediul a catorva click-uri, tipul care se potriveste necesitatilor voastre si aplicatiilor in care urmeaza a fi folosit. Va asteptam!

Ai nevoie de pompe recirculare? Acceseaza site-ul magazinului online Hidromag!

pompe recirculareIn stocul magazinului nostru, veti descoperi pompe recirculare disponibile in diverse variante constructive, astfel incat sa se plieze exact pe cerintele fiecaruia dintre voi. Preturile pe care le practicam pentru produsele oferite spre vanzare sunt unele competitive, iar calitatea produselor este garantata. Pompele recirculare comercializate detin diverse caracteristici si avantaje, acoperind un numar mare de necesitati. Descoperiti-le in randurile ce urmeaza!

Avantaje pompe recirculare

Comandand si utilizand aceste pompe recirculare pe care Hidromag le pune la dispozitia voastra, veti fi incantati sa descoperiti avantajele de care acestea dispun: durata indelungata de exploatare, constructie robusta si compacta, dimensiuni precise, usurinta in intretinere si instalare, fiabilitate, performanta, functionare optima, asigurarea confortului de care aveti nevoie, preturile avantajoase si multe altele.

Tipuri de pompe recirculare

Hidromag va intampina cu o oferta diversificata in ceea ce priveste pompele recirculare. Dintre tipurile comercializate, amintim:

  • Pompe recirculare cu filet – turatie fixa;
  • Pompe recirculare cu filet – turatie variabila;
  • Pompe recirculare cu filet – corp dublu;
  • Pompe recirculare pe flansa – turatie fixa;
  • Pompe recirculare pe flansa – turatie variabila;
  • Pompe recirculare pe flansa – corp dublu;
  • Pompe recirculare pentru sisteme de apa calda menajera;
  • Pompe recirculare pentru sisteme solare.

In cazul in care aveti nevoie de suport de specialitate pentru achizitia produselor corespunzatoare nevoilor voastre, nu ezitati sa solicitati asistenta personalului competent si amabil al companiei.

Despre pompe recirculare

In functie de tipul lor, pompele recirculare se folosesc pentru circulatia apei in sistemele de incalzire centrala sau termoficare, in sistemele de incalzire monotubulare sau bitubulare, etc. Ele pot dispune de un motor cu magnet permanent si un convertizor de frecventa care are rolul de a detecta schimbarile solicitate de intreg sistemul de incalzire, auto-ajustandu-se performantei conform interpretarii senzorilor interni. Pot fi dotate, de asemenea, cu un panou de control ce permite setarea diferitelor moduri de lucru, cu un modul infrarosu pentru comunicare si monitorizare prin dispozitive externe, compatibile cu telecomanda R100, cat si cu un sistem de comanda MI atasat la un smartphone. Pentru mai multe detalii despre  aceste produse, nu ezitat sa ne contactati.

Despre Hidromag

Bazele magazinului online Hidromag au fost puse in anul 2011, cu scopul de a satisface necesitatile clientilor cu privire la aplicatiile ce au in centrul lor utilizarea resurselor de apa si de combustibili. Pentru a descoperi oferta completa de produse, printre care se afla si aceste pompe recirculare cu care venim in intampinarea voastra, tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati site-ul magazinului nostru.

Magazinul are drept scop diversificarea produselor oferite astfel incat sa acopere un numar cat mai mare de cerinte. Fiecare colaborare pe care o intreprindem cu clientii nostri se bazeaza pe eficacitate, profesionalism, integritate, respect, seriozitate, promptitudine, dinamism si competenta. Convingeti-va!