Pompe recirculare de la Hidromag!

189021403f9432762327007bf563b8e0Daca doresti sa achizitionezi pompe recirculare, Hidromag iti ofera produse de prima mana, la preturi fara concurenta! Compania Hidromag te intampina cu o oferta diversificata de pompe recirculare: cu filet – turatie fixa, cu turatie variabila, cu corp dublu etc. Daca esti in cautarea unui magazin online de pompe recirculare, Hidromag iti ofera tot ce ai nevoie. Produsele sunt fiabile, iar varietatea lor garanteaza faptul ca le vei gasi cu usurinta pe cele care corespund necesitatilor tale. Vei putea comanda din confortul locuintei tale, prin intermediul a catorva click-uri, pompele recirculare de care ai nevoie.

Firma dispune de specialisti care vin in intampinarea necesitatilor si cerintelor fiecaruia, cu servicii de consultanta de specialitate in vederea solutionarii fiecarei solicitari in parte, intr-un mod rapid si eficient. Fiabilitatea, eficienta, performanta si randamentul crescut al acestor produse sunt dovedite si asigurate prin intermediul certificatului de garantie furnizat. La un raport avantajos calitate-pret poti achizitiona rapid si usor pompele recirculare de care ai nevoie. Acceseaza site-ul web al magazinului si consulta intreaga oferta de produse pusa la dispozitia clientilor.

Avantajele pompelor de recirculare

Pompele de recirculare sunt utilizate pentru circulatia apei in sistemele de incalzire centrala sau termoficare. In functie de tipul lor, acestea se utilizeaza la sistemele de incalzire monotubulare sau bitubulare, dar sunt adecvate si la bucle de amestec in sisteme mari. Produsele au un consum mic de energie, iar unele dintre variantele constructive incorporeaza un motor cu magnet permanent, respectiv un convertizor de frecventa care are rolul de a detecta schimbarile solicitate de intreg sistemul de incalzire. Se auto-ajusteaza performantei conform interpretarii senzorilor interni, asigurand intotdeauna eficacitate cu un minim de consum energetic.

In plus, acestea pot avea un panou de control care permite setarea diferitelor moduri de lucru, un modul infrarosu pentru comunicare si monitorizare prin dispozitive externe, compatibil cu telecomanda R100, cat si noul sistem de comanda MI atasat la un smartphone. Pentru sistemele de incalzire prin pardoseala sau ACM, se recomanda folosirea versiunii din bronz, deoarece lichidul pompat poate deveni de multe ori aerat, fapt ce determina corodarea carcasei din fonta a pompei. Vei putea descoperi in cadrul firmei o varietate de modele ce detin caracteristici diferite, si care se gasesc la preturi avantajoase. Personalul firmei va prelua comanda in cel mai scurt timp posibil, si o va onora cat se poate de repede.

Unde gasesti pompe recirculare?

Magazinul online Hidromag ofera produse destinate aplicatiilor ce au in centrul lor utilizarea resurselor de apa si de combustibili. Printre aceste produse, se numara: pompe si sisteme de pompare, hidrofoare, rezervoare, filtre, contoare si debitmetre, motoare submersibile si multe altele. Vei fi incantat de preturile competitive si de conditiile de livrare si de plata oferite. Dezvoltarea permanenta a dus la marirea gamei de produse ofertata, aceasta fiind dublata de acumularea de competente pentru consultanta si implementare de solutii complexe. Pentru detalii si comenzi, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii Hidromag. Achizitioneaza pompe recirculare simplu si rapid din magazinul online Hidromag.

 

Date de contact Hidromag:

Adresa firmei: Str. Martir Juganaru D-tru, nr. 6, ap. 9, Timisoara

Telefon: 0741 208 192

Email: office@hidromag.ro