Pompe centrifugale pentru transfer lichid oferite de Inst-Nistor

Instalatiile eficiente si inteligente din cadrul locuintelor personale, din cadrul unor constructii industriale si asa mai departe, presupun solutii tehnice si tehnologice de ultima ora. Prin utilizarea acestor solutii se pot realiza proiecte personale sau industriale pentru asigurarea unei incalziri centralizate „inteligente” (ce utilizeaza un consum redus de energie), irigarea eficienta a spatiului agricol, transportul sigur de lichide, rapid si ecologic si asa mai departe. Pentru executia acestor proiecte si nu numai, de cele mai multe ori este nevoie insa de o pompa pentru transferul substantelor lichide. De aceea, in cele ce urmeaza o sa discutam cateva aspecte legate de aceste produse.

In primul rand, subiectul articolului prezent il constituie pompele centrifugale pentru transfer lichid. Dupa cum am precizat deja in introducerea de mai sus, aceste pompe pot deservi numeroase operatii sau pot face parte din diverse instalatii. De regula, domeniile carora li se adreseaza pompele centrifugale pentru transfer lichid sunt cele industriale, de constructii, dar nimic nu ne impiedica sa folosim aceste produse pentru proiectele personale. Astfel, in prezent o pompa de acest gen poate fi utilizata in spatii precum: case ce adapostesc una sau mai multe familii, vile, sere, ferme si multe altele.

Daca doriti achizitionarea unei pompe centrifugale pentru transfer lichid dar nu stiti ce furnizor ofera produse de calitate, atunci va recomandam serviciile companiei Inst-Nistor. Inst-Nistor isi desfasoara activitatea in Bistrita unde personalul companiei ofera produse si solutii eficiente pentru domeniul constructiilor. Astfel, compania pune la dispozitie clientilor sai instalatii termice, sanitare sau pe gaz ce sunt recomandate atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru cele industriale sau de tip business, cum ar fi un complex de birouri sau diverse showroom-uri.

Revenind la pompele centrifugale pentru transfer lichid, compania Inst-Nistor comercializeaza modelul Grundfos MQ, o pompa multietajata autoamorsanta ce ofera un modul usor de instalat si de utilizat, ce va functiona silentios si fara niciun fel de problema indiferent de spatial in care va fi montata. Inaltimea maxima de pompare este de 48 de metri, in timp ce temperatura lichidului ce poate fi transportat poate atinge valori de pana la 35 de grade Celsius. Prevazuta cu protectie in timpul functionarii, pompa centrifugala Grundfos MQ este construita in conformitate cu cele mai inalte standarde disponibile in acest domeniu. Are o garantie valabila 2 ani.

Pentru a obtine mai multe detalii tehnice referitoare la pompa centrifugala pentru transfer lichid mentionata mai sus, va recomandam accesarea platformei online a companiei Inst-Nistor. Pe acelasi site puteti vizualiza si alte produse similare, puteti obtine informatii legate de pretul de achizitie si puteti consulta lista completa a produselor si serviciilor oferite de personalul companiei.

In cazul in care doriti sa comandati pompa centrifugala transfer lichid Inst-Nistor, utilizati datele de contact ce sunt disponibile in finalul acestui articol. Daca aveti nevoie de asistenta de specialitate sau de ajutor pentru achizitionarea produselor necesare, personalul Inst-Nistor va sta la dispozitie in orice moment cu sfaturi utile si raspunsuri detaliate la intrebarile pe care le aveti.

Inst-Nistor, date de contact:

Adresa: Str. Libertatii, nr. 49 A, Bistrița, Bistrița-Năsăud

Telefon: 0268 234 929/ 0268 236 028