Poduri rulante – transporti marfa in siguranta

3444071445cbabce89631c675108f32fIn diferite spatii industriale sunt necesare echipamente performante pentru manevrarea marfii. Este vorba de marfa voluminoasa si grea care trebuie transportata dintr-un loc in altul in incinta unei cladiri. Pentru ca acest lucru sa fie posibil ai nevoie de poduri rulante bine lucrate. Unde gasesti astfel de echipamente? Ia legatura cu cei de la Axa Service, companie care te sustine in tot ceea ce faci si te ajuta cu produse viabile comercializate la cele mai mici preturi.

Ai nevoie de poduri rulante?

Podurile rulante reprezinta o necesitate pentru spatiile industriale. Aceste echipamente complexe au rolul de a ridica si de a transporta diferite marfuri ce au greutati considerabile si sunt voluminoase. Astfel de echipamente sunt fabricate de catre Axa Service, o companie ce isi desfasoara activitatea de mai bine de 20 de ani si care a reusit sa multumeasca si cele mai complexe solicitari. Acest lucru s-a realizat datorita faptului ca echipamentele sunt produse din materiale rezistente, de buna calitate. La toate acestea s-a adaugat pretul acccesibil de comercializare. Pentru a simplifica cat mai mult activitatea angajatorului, Axa Service se ofera sa proiecteze si sa monteze echipamentele pe care le distribuie. Intretinerea echipamentelor este o activitate de asemenea realizata de Axa Service. In concluzie poti apela la o companie care sa se ocupe de tot ce ai nevoie, ca in final sa te poti bucura de poduri rulante perfect functionale.

Cu o investitie initiala bine stabilita si care nu se modifica pe parcursul lucrarilor vei beneficia de echipamente de buna calitate. Au o rezistenta garantata si nu se deterioreaza in timp. Firma care se ocupa de fabricarea acestor poduri rulante se numeste OMIS si este considerata o companie de top. Ai garantia ca ai ales sa lucrezi cu profesionisti in domeniu.

De ce as aleg poduri rulante?

Indiferent de activitatea pe care o desfasori, daca ai de transportat produse voluminoase atunci trebuie sa te orientezi spre solutii optime. Alege aceste poduri rulante si vei salva spatiul disponibil deoarece echipamentele se monteaza la inaltime. Suporta greutati destul de mari, iar modelul si specificatiile sunt stabilite la proiectare. In functie de tonajele pe care le transporti poti alege poduri rulante monogrinda sau poduri rulante bigrinda. Nu exista pericolul de a se produce accidente deoarece instalatiile sunt sigure si nu cedeaza in timp. Au o aplicabilitate multipla fiind ideale in hale industriale, fabrici si nu numai.

Toate detaliile tehnice si dimensiunile sunt stabilite de catre client. Atat proiectarea cat si montarea se realizeaza in cel mai scurt timp. Constructia este stabila si nu risca sa cedeze in timpul transportului. Marfa este ridicata cu grija si este transportata in siguranta. Nu exista pierderi umane sau materiale prin urmare nu vor exista riscuri.

Axa Service te asteapta cu produse si servicii de buna calitate raportate la super preturi. Cum iei legatura cu echipa responsabila din cadrul companiei? Foarte usor, sunand la numarul de telefon 0749.217.981. Afla oferta completa si avantajele de care vei beneficia daca alegi sa colaborezi cu compania. Comanda chiar azi poduri rulante si bucura-te de o mai mare manevrabilitate a marfii.