Poduri rulante de la Axa Service – si transportul sarcinilor este asigurat la inaltime!

14869e36d168ef715254ae7257cf0880Cauti sa achizitionezi poduri rulante pentru ca transportul diferitelor greutati sa fie mult mai bine eficientizat? Nu cunosti un expert care sa iti ofere solutii imediate, personalizate in functie de nevoile tale? Cei de la Axa Service iti pot da mana de ajutor de care ai nevoie pentru ca tu sa poti dispune de poduri rulante in depozitul sau spatiul tau industrial.

Pana nu demult, macaralele erau folosite in transportul sarcinilor, greutatilor si volumelor mari; astazi, tehnologia de ultima ora ne aduce in prim plan niste poduri rulante care pot fi instalate la inaltime fara sa fie nevoie sa ne confruntam din nou cu problema spatiului. Pentru a dispune de aceste poduri rulante, cei de la Axa Service iti propun numeroase solutii si nu ramane decat ca tu sa iei hotararea potrivita pentru tine.

Ce sunt poduri rulante?

Aceste poduri rulante pot fi definite ca masini de ridicat complexe dotate cu unul sau mai multe mecanisme care sa permita miscarile de deplasare a sarcinilor. Sunt sisteme suspendate indispensabile din cadrul activitatilor de ordin industrial, sisteme care contribuie semnificativ la cresterea nivelului de productivitate si de siguranta in manevrare. Odata cu folosirea lor, spatiul destinat macaralelor sau altor dispozitive manevrate de la nivelul solului poate fi eliberat in totalitate.

Niste poduri rulante reprezinta solutia salvatoare pentru care poti opta daca ai de-a face cu o hala de productie sau cu un depozit. Intrucat sunt niste echipamente care permit manevrarea de la inaltime, este indicat sa te interesezi si tu de un furnizor care ti le poate proiecta, monta si pune in functiune. Daca vrei sa fii sigur ca apelezi la sisteme potrivite, aceste poduri rulante vin la pachet cu siguranta maxima in timpul manevrarii.

Este important de stiut faptul ca aceste poduri rulante pot fi de mai multe feluri: poduri rulante de uz general si poduri rulante speciale. Daca in cazul podurilor rulante speciale, lucrurile stau destul de clar intrucat sunt poduri care se proiectare in vederea unor anumite procese tehnologice, in categoria podurilor rulante de uz general intra mai multe subtipuri: poduri rulante monogrinda, poduri rulante monogrinda rezemate, poduri rulante monogrinda suspendate si poduri rulante bigrinda.

Aceste poduri rulante pot prezenta numeroase avantaje: in primul rand, este vorba de posibilitatea de a le instala atat in spatiile exterioare (cu ajutorul unor stalpi speciali), cat mai ales in spatiile interioare. Apoi, podurile rulante ajung sa ridice si sa transporte sarcini destul de voluminoase. Actionarea podurilor rulante este manuala, fara sa puna niciun fel de probleme, iar odata ce montarea lor se face la inaltime, se economiseste suficient spatiu.

La cine poti apela pentru proiectarea si executarea de poduri rulante?

Si tu poti dispune de poduri rulante pentru cladirea ta industriala daca te adresezi celor de la Axa Service. Cu experienta vasta in instalatiile de ridicat, Axa Service iti va oferi servicii de proiectare, executie, montare, demontare si amplasare pe santierele de lucru a diferitelor tipuri de macarale si poduri rulante.

Pe langa acest lucru, cu Axa Service tu mai poti beneficia de echipamente electrice si piese de schimb in functie de nevoile pe care le ai. Pentru mai multe informatii, poti consulta site-ul lor de prezentare sau ii poti contacta telefonic: ei vor raspunde imediat solicitarilor tale!

Axa Service – investeste in poduri rulante cu care sa iti poti face treaba mai usor si repede!