As Piscine te invata cum sa ai grija de apa din piscina ta

As piscine te invata cum sa ai grija de apa din piscina taDoar citind cuvantul “piscina” te-ai lasat purtat de val, visand ca te racoresti si te relaxezi in propria ta curte, cu un fresh racoritor in mana? Aceasta imagine poate deveni oricand realitate sau, cel putin, trebuie sa astepti sa se instaleze primavara cum se cuvine pentru ca echipa de mesteri sa poata sa-ti monteze jucaria mult visata.

Dar, inainte de toate trebuie sa-ti cumperi piscina. Intrebarea este, ce fel de piscina si de unde? Una dintre cele mai recomandate piscine, care exista la ora actuala pe piata, este cea modulara, care este deosebit de rezistenta, este mare, astfel incat sa se poata distra intreaga familie, dar este si eleganta si se incadreaza in peisaj.

In ceea ce priveste firma de unde poti cumpara o piscina modulara, ea poarta numele de As Piscine si este din Timisoara. Compania iti pune la dispozitie o multime de modele de piscine, de minipiscine, accesorii sau produse pentru tratarea apei. In plus, daca ai nevoie de consultanta sau ajutor pentru ingrijirea piscinei, echipa As Piscine iti sta mereu la dispozitie!

Piscinele modulare de la As Piscine – bucuria intregii familii

Piscinele modulare pe care As Piscine ti le pune la dispozitie sunt metalice si sunt confectionate din panouri metalice. De ce metal? Deoarece aliajul zinc-aluminiu care se afla in compozitia lor le ofera protectie impotriva coroziunii si le face deosebit de rezistente chiar si cu trecerea timpului.

Daca nu vrei metal, poti opta pentru o piscina modulara realizata din blocuri de beton, piscina izolata termic, pentru un confort sporit al intregii tale familii.

Marele avantaj al acestor piscine este faptul ca se instaleaza foarte usor si foarte rapid. De asemenea, sunt de calitate, sunt estetice si rezista in timp. Si, sa nu uitam si de preturile accesibile pe care As Piscine le practica.

Cum ingrijesc apa din piscina?

Pentru a te putea bucura cat mai multa vreme de piscina ta este esential sa ai mare grija de apa. Cum faci acest lucru? Acorda atentie urmatoarelor aspecte:

1. Foloseste clor. Datorita faptului ca in apa se strang diverse impuritati, de la pamant si frunze pana la cosmetice, uleiuri sau transpiratie, aceasta trebuie tratata As piscine te invata cum sa ai grija de apa din piscina ta1corespunzator pentru a evita problemele de sanatate. In acest scop se utilizeaza clorul, insa nu orice tip de clor, ci unul special pentru apa din piscine. Citeste mereu etichetele si alege doar produsele care se incadreaza in limitele 7.0 si 7.6, astfel incat sa nu afecteze pielea. Dupa o dezinfectare generala, se utilizeaza tablete de clor pentru intretinere.

2. Tipul de apa. Acorda atentie duritatii apei, iar pentru a evita formarea de calcar utilizeaza solutii speciale. In caz contrar, calcarul se va depunde pe instalatii, iar acest lucru va duce la corodarea lor.

3. Filtrarea. Fiecare piscina trebuie sa aiba un sistem de filtrare al apei. Asigura-te ca acesta functioneaza cum trebuie si te vei bucura de “sanatatea” piscinei tale pentru o lunga perioada de timp.

4. Limpezirea apei. Utilizeaza si un agent de limpezire, care impreuna cu sistemul de filtrare, va face treaba excelenta, iar piscina ta va avea apa limpede si foarte curata.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege piscine modulare As Piscine. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele As Piscine? Suna la numarul 0733-195.583 sau trimite un e-mail pe adresa sales@aspiscine.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.