Pieseautoshop-Kit ambreija, la un click distanta. Comanda online!

kit ambreiajDetii un service auto si ai nevoie de piese fiabile pentru o gama variata de automobile? Vrei sai achizitionezi piese pentru masina direct de pe net, la preturi foarte avantajoase? Pentru ambele situatii exista Pieseautoshop, magazin online in cadrul caruia vei putea gasi  piese auto orginale si de calitate alternativa – aftermarket pentru mai multe marci de autoturisme ce provin de la producatori renumiti, precum: Bosch, Ate, SKF, TRW, MANN, LUK, Sachs etc.

Pieseautoshop iti pune la dispozitie inclusiv kit ambreiaj la un raport excelent calitate-pret! Fie ca esti in cautarea unui kit amreiaj complet, fie ca ai nevoie doar de o volanta sau de un rulment de presiune, magazinul online pieseautoshop.ro iti ofera accesul la produse de calitate superioara. Preturile variaza in functie de marca, modelul si anul de fabricatie al masinii.

In plus, magazinul online Pieseautoshop iti asigura cea mai comoda metoda de achizitionare a produselor de care ai nevoie: comanda online. Astfel, cu doar cateva click-uri ai kit ambreiaj livrat direct la domiciliu. Livrarile se efectueaza imediat de la confirmarea comenzii.

Kit ambreiaj, doar prin Pieseautoshop!

Pentru ca o masina sa ofere randamentul maxim, fiecare piesa trebuie sa functioneze impecabil. Ambreiajul este, de departe, una dintre cele mai importante parti ale masinii, de calitatea piesei depinzand nu doar performanta masinii ci si siguranta la drum. Pedala de ambreiaj ii permite soferului plecarea lina de pe loc si schimbarea vitezelor.

Ce este ambreiajul?

Ambreiajul este un mecanism pentru transmiterea miscarii de rotatie, care poate fi deconectat si conectat dupa dorinta. Ambreiajul are rolul de a transmite miscarea de rotatie a motorului catre cutia de viteze iar cutia, la randul ei, transforma miscarea de rotatie in miscarea de translatie.

Din ce este compus ambreiajul?

Ambreiajul nu consta  intr-un ansamblu de piese, cum ar fi:

– volanta cu masa dubla/inertiala sau volanta clasica
– disc ambreiaj
–  placa presiune
– rulment presiune

Cum functioneaza ambreiajul?

Ambreiajul transmite rotatia volantei direct axului din cutie.Atunci cand pedala de ambreiaj este apasata, legatura dintre motor si cutie este intrerupta. Atunci cand pedala este lasata, se angreneaza ambreiajul. Cand se elibereaza pedala, motorul are nevoie de un spor de putere, pe care il obtinem accelerand usor.

Cand trebuie inlocuit ambreiajul?

Exista numeroase semne care indica probleme la ambreiaj. Printre acestea se numara: patinare de ambreiaj, zgomot nefiresc, cedarea cilindrului hidraulic si pozitie anormala a pedalei de ambreiaj. Pentru o functionarea indelungata, apasa întotdeauna ambreiajul până la capăt atunci când efectuezi o operațiune.

Unde gasesti kit ambreiaj, la pret bun?kit ambreiaj

Daca vrei sa ai garantia unor piese auto de calitate, furnizate direct de la cei mai buni producatori in domeniu, consulta oferta magazinului online Pieseautoshop si profita de preturile tentante! De aici poti achizitiona, inclusiv, kit ambreiaj, indiferent de marca masinii. In functie de preferinte, poti opta pentru kit ambreiaj ce poarta marca Luk, Sachs, Valeo sau MecArm.

In cazul in care ai nevoie de consultanta, ne poti contacta avand convingerea ca solutiile furnizate sunt unele customizate, optime si eficiente. Echipa noastra iti sta la dispozitie nu doar cu oferte bune ci si cu safaturi utile la achizitionarea produselor. Pentru informatii suplimentare, acceseaza www.pieseautoshop.ro.