Piercing limba, o moda, un stil, o expresie a personalitatii

piercingUna din cele mai curajoase metode de infrumusetare este piercingul. Desi a devenit popular si in Romania deja de multi ani, exista cateva tipuri de piercing care necesita ceva mai multa indrazneala. Dintre acestea se pot enumera piercing limba, piercing buza sau piercing intim.

Cei mai importanti pasi atunci cand alegi sa-ti faci piercing in limba

Sanatatea ramane cea mai importanta indiferent de idealul de frumusete pe care si-l propune fiecare. De aceea, este foarte important, ca atunci cand apelam la o tehnica mai deosebita sa luam in considerare toti factorii implicati si sa ne luam toate masurile de precautie.

In cazul in care alegi piercing limba este bine sa tii cont de urmatoarele sfaturi:

–          Alege un piercing dintr-un material indicat pentru aceasta tehnica de piercing. Nu cumpara din locuri neautorizate. Pe Piercing-online.ro poti alege dintr-o gama larga de variante, din materiale sigure. Accesoriile comercializate sunt integral realizate din materiale de calitate care nu pun in niciun fel in pericol sanatatea.

–          Mergi la un cabinet specializat de realizare a piercingului pentru a beneficia de conditiile sanitare cele mai bune. Zona este extreme de sensibila si vascularizata, de aceea este bine sa alegi o locatie bine dotata. In caz contrar risti sa faci infectii si sa te confrunti cu urmari din cele mai neplacute.

–          Piercingul are nevoie de o intretinere speciala in perioada imediat urmatoare montarii lui. Este indicat sa acorzi atentie recomandarilor primite in cabinetul specializat in care este facut piercingul. Vindecarea zonei in care este facut un piercing poate dura de la cateva zile pana la 3 luni, iar in perioada de vindecare este bine sa fii atent la orice semne de infectie sau alte urmari pentru a putea interveni in cel mai scurt timp cu tratamente adecvate pentru o vindecare rapida.

Modele variate si surprinzatoare de piercing limba

In magazinul online Piercing-online.ro, se gasesc modele foarte colorate si atragatoare. Vei putea alege din magazinul online, piercinguri cu piatra neagra, rosie, albastra, roz, alba, verde, dar si modele cu sclipici, forme din cele mai variante si modele combinate.Modelele cu pietre gen tinte sau cu pietre cu sclipici sunt de mare efect si sunt la mare cautare. De asemenea alegerea unui piercing limba in forma de surub, stea sau craniu este posibila de pe acelasi site. Modelele sunt variate, disponibile in diferite culori si forme.

Piercingurile pot avea monturi cu pietre semipretioase. Cele mai folosite piercinguri sunt din inox si zirconiu. Intreaga oferta disponibila pe Piercing-online.ro, o poti gasi aici: http://www.piercing-online.ro/piercing-online/eshop/2-1-Piercing-limba.

Magazinul Piercing-online este specializat in prezentarea si comercializarea bijuteriilor de corp. Pe langa piercingurile in limba, utilizatorii mai pot alege piercing buza, piercing buric, piercing nas, piercing spranceana, piercing intim si inca multe altele. Exista sute de modele prezentate pe site disponibile pentru comanda imediat. Comenzile plasate pana in ora 13.00 sunt transmise clientilor in aceeasi zi.

Piercingul nu este o moda noua. El este practicat in lume din cele mai vechi timpuri si indiferent de cultura si continent. Astazi, cei mai multi tineri opteaza pentru un piercing cu scopul de a se evidentia si de a-si accentua personalitatea. Este bine insa ca indiferent de zona in care vrem sa aplicam un piercing sa apelam la cele mai bune servicii ale unui cabinet specializat si sa cumparam produse de cea mai buna calitate.