Piatra Baschioi – atuul firmei Baschioi!

8a95e24db67d5a17e2339e96487f6260Daca vrei sa realizezi amenajari interioare sau exterioare, firma Baschioi recomanda piatra Baschioi pentru amenajari dintre cele mai diverse. Acest tip de piatra se numara printre preferintele designerilor, si totodata optiunile celor care beneficiaza de astfel de lucrari. Specializata in operatiunile de extragere si prelucrare a pietrei naturale de acest tip, societatea iti pune la dispozitie piatra Baschioi scapitata, nescapitata si sub forma de placi. Datorita varietatii de culori si texturi in care se gaseste, piatra naturala este un produs exceptional pentru executarea amenajarilor, oferind un plus de rafinament apartamentului, biroului sau gradinii tale.

Scopul companiei este de a oferi solutii eficiente in domeniul amenajarilor cu piatra naturala, accesibile pentru toate buzunarele, de aceea comercializeaza produsele la un raport optim calitate-pret. De culoare crem, aceste pietre Baschioi se incadreaza perfect in orice spatiu, conferindu-i eleganta si rafinament, tocmai de aceea este preferat in lucrarile de amenajari. Ofera efectul rustic inconfundabil oricarui spatiu exterior cu piatra provenita din structuri omogene, rezistenta in timp. Comanda online sau contacteaza firma prin telefon pentru cele mai bune oferte de piatra naturala din tara.

De ce piatra Baschioi?

Piatra Baschioi este o gresie calcaroasa cu o nuanta placuta de crem, utilizata in scop ornamental pentru placarea fatadelor, a peretilor interiori si pardoselilor. De la locuinte private, restaurante, baruri, si pana la garduri, alei sau suprafete ale unor monumente istorice, utilizarea pietrei naturale Baschioi ofera garantia unui design elegant, modern si de bun gust. Piatra se remarca prin duritate si rezistenta sporita in cadrul ciclurilor repetate de inghet-dezghet. Este extrasa din comuna Nalbant, judetul Tulcea, si poate fi utilizata sub mai multe forme: sparta, bruta, blocuri sau placi. Piatra naturala poate avea forme regulate sau neregulate, putand fi finisata sau semifinisata.

Indiferent ca vei alege pietre prelucrate sau neprelucrate, ai garantia achizitionarii unor materiale de calitate dovedite prin certificatele acordate in acest sens. Extrasa din localitatea Nicolae Balcescu, piatra ornamentala este cunoscuta in toata tara pentru rezistenta la trecerea anotimpurilor si duritatea mare in orice mediu. Piatra scapitata este piatra naturala prelucrata de tip Bratca, folosita la decorarea peretilor exteriori ai cladirilor, monumentelor si constructiilor din parcuri si gradini. Rezistenta la ciclurile repetate de inghet-dezghet, la crapaturi, socuri mecanice si abraziune reprezinta doar unele din numeroasele avantajele oferite de piatra Baschioi.

Cine ofera piatra Baschioi?

Firma Baschioi are ca domeniu de activitate extractia si prelucrarea pietrei naturale unice din Romania, cunoscuta sub numele de piatra de Baschioi. Piatra naturala Baschioi este piatra ornamentala ce poate fi utilizata sub forma de placi, blocuri, piatra sparta sau bruta, in diverse aplicatii de amenajare. Piatra neprelucrata de tip placa este utilizata cu succes in aplicatiile ce nu necesita forme regulate, iar cea prelucrata este de tip Bratca, scapitata sau nescapitata. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Baschioi. Achizitioneaza piatra Baschioi oferita de compania Baschioi la preturi fara concurenta pentru a executa amenajari dintre cele mai frumoase.

 

Datele de contact ale firmei Baschioi

Adresa firmei: Str. Rascoalei, Nr. 14, Pantelimon

Telefon: 0722 625 500

Email: info@piatranaturala.eu