Piatra Baschioi. 5 produse de top dedicate amenajarilor

Daca vrei sa-ti amenajezi cu bun gust interiorul casei tale, dar si exteriorul, si daca esti adeptul naturalului si apropierii de sanul naturii, piatra naturala este o alegere mai mult decat inspirata pentru nevoile tale. Iar daca esti un roman pe cinste si apreciezi materia prima pe care tara ta ti-o ofera, si te mandresti cu produsele pe care companiile romanesti le comercializeaza atat in tara, cat si in strainatate, atunci nu-ti ramane decat sa alegi piatra Baschioi de la firma Baschioi din judetul Tulcea, care are peste 10 ani de experienta in exploatarea acestei pietre unice in tara noastra, piatra care se regaseste doar in localitatea care acum poarta numele de Nicolae Balcescu.

Piatra Baschioi si amenajarile

 

Piatra Baschioi. 5 produse de top dedicate amenajarilorIndiferent de stilul pe care l-ai ales pentru amenajarea locuintei tale, insa cu atat mai mult daca ai optat pentru ceva natural, rustic, cu influente din mostenirea pe care ne-au lasat-o stramosii nostri, piatra de Baschioi poate fi folosita cu succes. Ea confera multa eleganta si rafinament oricarei incaperi, insa poate fi folosita cu succes chiar si la exterior.

Aceasta piatra naturala din Dobrogea are un aspect prietenos, cald si imbietor, iar impactul vizual pe care-l creeaza la prima vedere este deosebit. Tocmai de aceea, piatra de Baschioi si-a gasit intrebuintare chiar in amenajarile peisagistice, luand locul altor materiale mai putin avantajate din punct de vedere estetic ca piatra de Baschioi.

Unde poti utiliza piatra de Baschioi? Iti poti amenaja curtea cu ea, gradina interioara a curtii sau chiar cea exterioara, poti sa-ti amenajezi o terasa cu mult bun gust, alei si fantani, seminee, scari, un loc special amenajat pentru gratar, garduri, pereti, coloane, capiteluri, un bar, sau o poti folosi pentru alte amenajari interioare sau exterioare, piatra de Baschioi lasandu-ti frau liber imaginatiei.

Piatra de Baschioi se potriveste deopotriva unui stil clasic, rustic sau modern, si se imbina de minune cu alte materiale naturale, care vor reflecta intru-totul personalitatea ta!

Piatra Baschioi si produsele obtinute din aceasta piatra naturala de Dobrogea

 

Piatra de Baschioi gasesti de cumparat doar la firma Baschioi, aceasta ocupandu-se atat de extractia, cat si de prelucrarea pietrei naturale de Baschioi, piatra ornamentala unica in Piatra Baschioi. 5 produse de top dedicate amenajarilor1Romania. Pentru a afla detalii legate de preturi sau alte informatii ce te intereseaza in mod deosebit, nu ezita sa iei legatura cu echipa Baschioi.

Care sunt produsele pe care compania Baschioi ti le ofera, produse obtinute din prelucrarea pietrei de Baschioi? Avem urmatoarele 5 produse de top:

1. Piatra naturala. Acest tip de piatra de Baschioi are grosimi diferite, iar pretul de achizitie difera si el. Este vorba despre piatra prelucrata, de tip bratca;

2. Piatra scapitata. Latimea, lungimea si grosimea difera si in acest caz, iar firma Baschioi iti pune la dispozitie mai multe astfel de modele;

3. Piatra pentru pavaje. Este o piatra deosebita, eleganta, care iti va schimba radical look-ul curtii tale;

4. Piatra pentru placare. Este o piatra neprelucrata, potrivita pentru placari deosebite;

5. Piatra de zidarie. Aceasta piatra de Baschioi este de tip placa si are grosimi variate, in functie de nevoi. Produsele se vand doar paletate si iti sunt oferite numai pe comanda.

Atat pentru amenajari interioare, cat si pentru amenajari exterioare, apeleaza si tu la piatra Baschioi de la firma Baschioi.

Daca vrei sa ai parte de calitate si preturi bune, alege piatra Baschioi de la firma Baschioi. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Baschioi? Pentru detalii, suna la numarul 0722-625.500 si 0745-119.005 sau trimite un e-mail pe adresa info@piatranaturala.eu.

Articol oferit de zoom-biz.ro