Pescuitul devine o placere cu lansete rapitor de la Ideal Fishing

Barbatii si pescuitul, o dragoste veche, probabil de cand lumea, o dragoste neimpartasita de majoritatea consoartelor, insa acceptata ca pe o rivala pe care trebuie sa o “inghiti” pentru ca sa te scalzi in ape limpezi. Dar acceptarea nu este totusi suficienta, daca nu te poti duce cu el la pescuit si sa stai nemiscata pentru a nu-i tulbura meditatia si… pestii, poti si trebuie sa arati macar marinimie si sa-i cumperi lansete rapitor pentru ca pescuitul sa nu fie doar o placere, ci sa devina si productiv, iar la cina sa mancati un somn proaspat, magulindu-i astfel mandria de pescar.

Lansete rapitor sunt special concepute pentru amatori si profesionisti deopotriva

 

Pescuitul devine o placere cu lansete rapitor de la Ideal FishingIn categoria pestilor rapitori se incadreaza somnul, stiuca, salaul si bibanul, iar daca vrei sa prinzi ceva, nu numai sa stai pe mal cu undita in meditatie, ai nevoie de o tehnica speciala pentru acest gen de pesti, de lansete rapitor, dar si de multa rabdare, cu nemiluita chiar.

Nu conteaza ca esti pescar amator, incepator sau profesionist, daca ai lansetele speciale pentru rapitori cu siguranta nu te vei face de rusine printre ceilalti pescari. In functie de talia pestilor se alege si lanseta potrivita, puterea acestora variind.

Intra in magazinul online, Ideal Fishing, si vei gasi lansete rapitor apartinand unor marci renumite precum Berkley, Cormoran, Daiwa sau BESD Flash. Toate sunt de calitate superioara, sunt confortabile, gandite ergonomic, sunt rezistente, robuste, te tin o viata si au si un pret bun de achizitie. Tot ce ai de facut este sa lansezi o comanda online, iar pestele rapitor va cadea direct in… undita ta.

Lansete rapitor, 4 variante de la Ideal Fishing

 

Ideal Fishing ii intelege pe inflacaratii pescari si tocmai de aceea in acest magazin online gasesti zeci si sute de produse destinate pescuitului, fie el pentru amatori, profesionisti sau pescuit sportiv.

In ceea ce priveste lupta cu pestii rapitori, Ideal Fishing iti propune lansete rapitor din urmatoarele categorii:

1. Lansete rapitor 1 bucata. Gasesti de cumparat lansete rapitor marca Daiwa Steez MLFSA considerata a fi una dintre cele mai performante de pe piata la ora actuala. Este usoara si senzitiva, rapida si puternica, reuseste Pescuitul devine o placere cu lansete rapitor de la Ideal Fishing1sa amplifice toate semnalele primite prin fir, astfel incat tu sa nu ratezi nicio captura. Varful nu vibreaza deloc in momentul lansarii sau a inteparii, este, deci, ideala, pentru pescuitul pestilor rapitori;

2. Lansete rapitor 2 bucati. Sunt lansete rapitor din 2 bucati apartinand unor branduri renumite si sunt destinate spinning-ului foarte greu. Mandrina este inoxidabila, iar manerul din pluta pentru confort maxim;

3. Lansete rapitor telescopice. Aceste modele deosebite sunt realizate din carbon de o rezistenta foarte ridicata, insa principalul lor avantaj este acela de a oferi pescarilor posibilitatea de a plia lansetele, de a nu ocupa mult loc si de a le transporta mult mai usor;

4. Lansete rapitor combo. Sunt lansete verticale de tip all-rotund, sunt puternice, sunt potrivite pentru adancime, dar si pentru ape mici intepand chiar si de la distante mari. Ai posibilitatea de a alege mai multe variante, branduri renumite, preturi bune.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege lansete rapitor de la Ideal Fishing. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Ideal Fishing? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0723-241.242 si 0740-396.492 sau trimite un e-mail pe adresa suport@idealfishing.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.