Personalizeaza-ti produsul si ofera-i un aspect atractiv cu etichetele Trisom!

ETICHETE AUtoadeziveFoarte atractiva si frumos colorata, o eticheta nu are doar rolul de a va atrage atentia atunci cand mergeti la cumparaturi, ci detine si un rol educativ, informativ. Producatorii sunt obligati sa scrie pe eticheta produsului respectiv informatii principale precum: denumirea produsului, cantitatea neta si termenul de valabilitate. Cu sediul in Bucuresti, compania Trisom va pune la dispozitie o gama larga de produse si servicii in domeniul ambalajelor. Aceasta firma va ofera pentru etichetarea produselor un serviciu complet si comod ce cuprinde editarea, DTP-ul informatiilor, editarea si tiparirea pe etichete autoadezive. Tiparirea este realizata cu ajutorul imprimantelor de coduri de bare sau prin metoda flexografica pana la 7 culori.

Din gama de produse Trisom fac parte etichete pentru marcatoarele de preturi, etichete pentru bijuterii, etichete din PVC, etichete in coli pana la marcatoare de preturi, dispensere manuale pentru aplicat etichete, aparate manuale de sigilat, scotchuri si dispensere pentru ambalat. In ceea ce priveste oferta de etichete Trisom, aceasta cuprinde peste 200 de modele, de diferite dimensiuni si forme, din PP, PE, hartie Fasson, 3M aplicabile cu adezivi pentru produse refrigerate, congelate sau cu adezivi permanenti.

Referindu-ne strict la etichetele autoadezive, trebuie sa spunem ca acestea sunt practice, usor de folosit, pot fi utilizate pentru imprimante sau pentru marcatoarele de preturi, fiind adaptabile nevoilor dumneavoastra. Domeniile de utilizare pentru etichete autoadezive imprimate sunt multiple: mezeluri, pui si preparate din pasare, lactate, peste si preparate din peste, medicamente, produse cosmetice, produse de panificatie si patiserie, uleiuri, produse apicole, conserve, s.a.

Este bine stiut faptul ca rolul etichetei este acela de a informa consumatorul. Dincolo de aceasta intrebuintare, eticheta indeplineste unul si mai important: acela de a atrage clientul. Din acest motiv designul etichetei reprezinta cel mai important aspect in alegerea si proiectarea acesteia. Eticheta autoadeziva Trisom poate avea orice culoare sau forma, dar acest lucru este determinat in special de dimensiunea si forma produsului. Stilul ales pentru crearea etichetei este cel care poate spune foarte multe despre produs. Din acest motiv culorile alese si mesajul care se doreste a fi transmis de aceasta trebuie stabilite din faza incipienta crearii etichetei.

Tot in functie de tipul produsului pe care urmeaza sa il reprezinte se stabileste atat materialul, cat si varianta de finisare a etichetei. Materialul, designul si finisarea etichetei trebuie sa tina cont daca va fi aplicata pe sticla, PET, metal sau daca suprafata este uda, uleioasa ori  aspra. Eticheta trebuie aleasa si in functie de locul de depozitare al produsului. Trebuie ales un material care sa reziste conditiilor de depozitare, fie ca sunt temperaturi ridicate sau scazute. Eticheta trebuie sa ramana intacta indiferent de tipul de transport si depozitare al produsului.

Designul etichetei va fi stabilit si in functie de produsul pe care urmeaza a fi aplicata. Unele etichete au devenit consacrate prin forma si designul lor, reprezentand un anumit brand sau produs. In prezent, majoritatea etichetelor sunt personalizate, si isi propun sa creeze un impact vizual foarte puternic prin designul lor. In ultima vreme, indiferent ca este vorba de produse alimentare sau nealimentare, se pune accent tot mai mare pe designul etichetei pentru ca aceasta este cea care poate vinde produsul. De exemplu, in cazul sticlelor de vin, etichetele pot avea rolul cel mai important, pe langa designul ambalajului propriu -zis. Pentru ca produsul sa fie cat mai bine vizualizat la raft si sa atraga mult mai usor atentia, se folosesc etichete colorate, cu un design si o forma care sa atraga atentia si sa determine consumatorul sa aleaga produsul respectiv.

Pentru orice model de eticheta, profesionistii Trisom va ofera solutii complete prin gama diversificata de produse, la preturi avantajoase. Echipa firmei din Bucuresti va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa alegeti produsul care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Daca aveti o cerere speciala, acestia o vor onora in cel mai scurt timp posibil.

Date de contact:

Str. Ing. V .Cristescu nr.5, Sect. 2, Bucuresti

Telefon: 021 322 09 90 | 0722 205 270 | 0749 751 009

Articol oferit de zoom-biz.ro.