Multiplicarea si stocarea informatiilor pe DVD

Dinamica informatiilor si mai ales stocarea lor datorata importantei a devenit o preocupare constanta pentru afaceristii in domeniu.

Fie ca este vorba de muzica, arta sau stiinta, informatia circula si se stocheaza prin diverse metode.

Atunci cand vorbim despre muzica sau alte manifestari artistice, DVD-urile sunt foarte utile pentru distribuirea in masa a proiectelor ce tin de acest domeniu. Pe langa faptul ca pe DVD-uri se pot distribui astfel de proiecte artistice, acestea sunt prezentate in forme atractive si placute pentru cel ce doreste sa le achizitioneze.

Personalizarea DVD-urilor a devenit o adevarata industrie in show business si necesita implicarea unor persoane calificate din punct de vedere tehnic. Aceasta este o conditie importanta pentru redarea cat mai fidela a manifestarii artistice care se doreste distribuita.

Un compact disc, sau ca si abreviere folosita – un CD, este de fapt un disc optic ce se utilizeaza pentru a stoca in format digital diverse informatii. Initial a fost creat pentru informatiile si datele de tip audio.

dvd

De ce se numeste optic? Se numeste optic datorita procedeului de scriere si citire care se bazeaza pe tehnologia laser. In comparatie cu discurile de vinil, CD-ul se inregistreaza pe o singura fata.

DVD-ul este a doua generatie de discuri optice, care fizic au aceleasi dimensiuni cu CD-ul, insa capacitatea lor de stocare este de aproape sapte ori mai mare.

DMM Multimedia Consulting din Bucuresti este o firma cu experienta pe piata media si care ofera clientilor, pe langa alte multe servicii specifice, si personalizare de DVD-uri. O echipa dinamica si bine pusa la punct cu evolutia tehnica realizeaza personalizarea de DVD –uri si produc circa 5000 de astfel de produse pe zi. DMM Multimedia Consulting asigura astfel livrarea comenzilor foarte rapid, garantand calitatea serviciilor.

De-a lungul timpului laserul a castigat teren si discurile optice au acaparat piata. Datorita capacitatii mari de stocare si avand o vulnerabilitate mai mica la zgarieturi, acestea au devenit suporturi uzuale pentru stocarea informatiilor.