Pereti sticla securizata

Fiecare dintre noi ne dorim cat mai mult spatiu, fie ca ne referim la locul de munca, fie ca ne gandim la locuinta noastra. Tocmai de aceea, daca doriti sa create o senzatie de marire a spatiului, puteti lua in considerare folosirea de pereti din sticla securizata.

Pereti din sticla securizata- caracteristici generale

Pentru a partitiona un birou sau un spatiu mai mare, trebuie sa stiti ca aveti posibilitatea sa optati pentru diferite tipuri de sticla, la alegerea de pereti din sticla securizata: sticla cu model, destinata salilor de conferinte si birourilor, sticla securizata transparenta cu inscriptionari variate si/ sau reclame, sticla securizata transparenta pentru a beneficia de vizibilitate maxima.

Peretii din sticla securizata se pot folosi cu success daca aveti nevoie sa incadrati usi din sticla sau pe post de pereti despartitori. Fixarea acestor pereti din sticla securizata de zidarie se realizeaza prin intermediul unor fitinguri metalice, care sunt facute din otel inoxidabil.

In ce domenii puteti folosi pereti din sticla securizata?

Inainte sa investiti in pereti din sticla securizata, trebuie sa stiti mai exact caror domenii sunt destinati si unde se pot folosi. Astfel, acesti pereti din sticla securizata se folosesc pentru separarea spatiilor din cadrul unor birouri mai mari, a unor restaurante ( de exemplu crearea unei zone separate destinate fumatorilor si a uneia pentru nefumatori), a hotelurilor, bancilor, spatiilor comerciale, a salilor de conferinte sau chiar a locuintelor. Peretii din sticla securizata pot fi realizati cu sticla transparenta simpla sau, dupa caz, inscriptionata cu reclame sau diverse imagini. De asemenea, pe astfel de pereti de sticla securizati se pot scrie orarul de functionare al unei firme sau numele unui department.

Care sunt avantajele conferite de peretii din sticla securizata?

Avantajele folosirii peretilor din sticla securizata sunt multiple; printre acestea se numara: o buna izolare fonica, datorita grosimii mai mari a materialului, dar si a calitatii sticlei folosite, rezistenta sporita, ceea ce face ca riscul spargerii la lovituri sau alte socuri sa fie mult diminuat, nu se zgarie usor, fiind astfel destul de rezistenti si pretandu-se chiar si pentru spatii cu foarte multi angajati. Daca va ganditi sa montati pereti din sticla securizata la birou de exemplu, aveti si avantajul de a oferi angajatilor lumina naturala si de a crea astfel o imagine futurista si moderna.

Alegeti sa comandati pereti din sticla securizata de la firma Imperial Glass

Prin intermediul site-ului sau, imperialglass.ro, firma va ofera un portofoliu bogat, in care puteti sa vedeti ce modele de pereti din sticla securizata sunt oferite spre vanzare; astfel aveti posibilitatea sa va conturati o parere despre cum ati vrea sa arate biroul sau spatial pe care doriti s ail modificati, folosind pereti din sticla securizata. Experienta vasta in domeniu, angajatii bine pregatiti, calitatea produselor oferite si preturile deosebit de atractive sunt cateva din motivele pentru care puteti alege cu incredere serviciile firmei Imperial Glass. Cei interesati trebuie sa stie ca firma are sediul din Oradea si poate fi contactata prin telefon, prin intermediul site-ului sau ori a paginei de facebook. Veti beneficia de pereti din sticla securizata de cea mai buna calitate.