Pereti sticla securizata – Imperial Glass te ajuta in amenajari!

perete-sticla-securizata-16Siguranta si confort! Acestea sunt principalele doua aspecte ce definesc oferta de pereti sticla securizata de la firma Imperial Glass! Daca administrezi o unitate hoteliera, un spatiu comercial sau detii o locuinta moderna, profita de oferta companiei mentionate si achizitioneaza un produs de calitate! Siguranta si confort! Acestea sunt principalele doua aspecte ce definesc oferta de pereti sticla

 Oferta la pereti sticla securizata

Dupa cum arata si denumirea, acesti pereti sticla securizata sunt realizati dintr-un material de buna calitate, care are mai multe avantaje. In primul rand, izoleaza fonic. Asadar, tot ce se discuta intre patru pereti nu se aude afara. De aceea, oferta Imperial Glass este avantajoasa mai ales pentru firmele de avocatura, pentru birouri notariale si pentru salile de sedinta din firme si institutii.

In al doilea rand, sticla securizata nu se sparge asa usor precum cea clasica si, in plus, se zgarie mai greu. Tocmai de aceea, chiar si in banci exista pereti sticla securizata.

Iata si alte avantaje ale utilizarii produsului din oferta Imperial Glass:

– permite patrunderea luminii naturale intr-o cantitate mult mai mare. Astfel, faci economie la factura la energie electrica, dar contribui si la starea de bine a celor din interior. Stiai ca lumina naturala este benefica pentru psihicul nostru?

– inspira ideea de transparenta. Renuntandu-se la peretii clasici in favoarea celor din sticla securizata, arati ca in firma ta se pune accent pe comunicare, pe relatiile mai stranse de colaborare dintre angajati si ca totul se desfasoara la vedere;

– compartimentezi o incapere de dimensiuni considerabile. Daca tocmai ti-ai mutat sediul intr-o cladire fara spatii bine delimitate, renunta la ideea montarii peretilor din zidarie. Alege pereti sticla securizata. Costa mai putin, sunt mai usor de intretinut si pot fi demontati intr-un timp foarte scurt;

– maresti vizual o incapere. Unele sedii de birouri sunt mici, dar ca sa le faci sa para mai mari nu trebuie decat sa optezi pentru pereti sticla securizata.

In general, pereti sticla securizata se intalnesc in: spatii comerciale, banci, unitati hoteliere, hale moderne de productie, restaurante, dar si in locuinte gandite si amenajate in stil contemporan.

 Imperial Glass – furnizor de pereti sticla securizata

Alegand sa colaborezi cu Imperial Glass, ai garantia ca iti va fi furnizat un lucru de calitate. Daca doresti pereti sticla securizata, cei din oferta firmei mentionate sunt ideali. In afara de avantajele prezentate anterior, trebuie mentionat si faptul ca ei pot fi inscriptionati cu imagini si reclame. Pentru a delimita cat mai bine spatiul pe care il ai la dispozitie, pe fiecare usa poti scrie numele biroului, spre exemplu.

Bine de stiut este faptul ca personalul calificat de la Imperial Glass poate realiza si pereti sticla securizata pentru exterior. In acest caz si nu numai, ei sunt montati pe o structura din aluminiu, facuta din profile si feronerie marca Dorma.

In oferta Imperial Glass, tot din sticla securizata, vei mai gasi: cabine de dus, paravane, usi, oglinzi si placari, pardoseala, balustrade, scari etc.

Mai mult, serviciile puse la dispozitia clientilor constau in: laminare, slefuire, sablare, lipire si gaurire sticla.

Comanda acum pereti sticla securizata din oferta Imperial Glass! Raportul calitate-pret este avantajos pentru buzunarul oricui.

Date de contact

Adresa: Oradea, str. Ogorului, nr. 171, Oradea

Telefon: 0724.088.222, 0259.456.222