Pereti despartitori de sticla de la Imperial Glass

Pereti despartitori de sticla de la Imperial GlassPereti despartitori de sticla te ajuta sa partitionezi spatii precum: hale moderne de productie, banci, spatii din hoteluri, birouri, locuinte moderne sau restaurante. Tot cu ajutorul acestor pereti despartitori de sticla poti crea spatii speciale destinate zonelor pentru fumatori.

Daca doresti sa achizitionezi sticla de calitate superioara cu ajutorul careia sa realizezi pereti despartitori, firma Imperial Glass iti sta la dispozitie cu o gama diversa de sticla si solutii ingenioase de realizare a acestora.

Pereti despartitori de sticla – de ce sa folosesti asa ceva?

 

Un perete de sticla despartitor realizeaza o separare de spatiu non-structural cu numeroase calitati estetice si functionale. Printre altele, un astfel de perete permite si trecerea luminii.

Folosind peretii despartitori de sticla, te vei bucura de o atmosfera aerisita, luminoasa si fara zone intunecate. Cu ajutorul peretilor ce realizeaza un iluminat natural de care cu totii ducem lipsa in propriile locuinte, vei obtine un iluminat fara sa folosesti lumina neoanelor ce afecteaza sanatatea si, totodata, psihicul.

Peretii despartitori din sticla pot fi folositi si la incadrarea usilor din sticla. Fixarea de peretii de zidarie se face cu ajutorul fitingurilor metalice din otel inoxidabil.

Pereti despartitori de sticla – avantajele compartimentarilor cu sticla

 

Folosirea peretilor despartitori de sticla iti ofera urmatoarele avantaje care nu sunt deloc de neglijat:

– iti confera o nota moderna si futurista a spatiului in care ii folosesti;

– iti vor reduce termenele de executie in comparatie cu tehnicile clasice de compartimentare;

– iti asigura mentinerea iluminarii naturale a spatiilor.

Daca vei alege sticla ca material de compartimentare, desi la prima vedere este mai scumpa decat alta varianta de perete, in timp vei fi mai avantajat. Sticla nu are nevoie sa fie zugravita sau tapetata, deci nu vei avea nevoie de mana de lucru, materiale pentru intretinerea si renovarea peretilor.

Sticla folosita pentru realizarea peretilor este de 10 mm grosime, fiind cu mult mai rezistenta la socuri decat rigipsul. Exista tipuri de sticla care pot asigura proprietati diferite: ignifuge, rezistenta la impact si izolare termica si acustica.

Peretii despartitori de sticla sunt ideali si pentru bucatariile deschise. Un perete din sticla realizat intre bucatarie si living iti va crea senzatia de spatiu larg, avand in acelasi timp si o utilitate practica, aceea de a opri propagarea mirosurilor din zona bucatariei.

Acest tip de pereti poate fi folosit si in garsoniere pentru a delimita zona destinata patului de cea care joaca rol de living.

Exista mai multe tipuri de pereti, stabili sau mobili, la fel ca si usile glisante. Peretii despartitori de sticla lasa lumina naturala sa domine spatiul, si ofera un aspect modern si mai ales elegant locuintei.

Pereti despartitori de sticla confera:

– simplitate;Pereti despartitori de sticla de la Imperial Glass

– atractivitate;

– flexibilitate;

– transparenta;

– luminozitate.

Apeland la peretii despartitori de sticla realizati de firma Imperial Glass, vei beneficia de un produs de calitate superioara ce va conferi o nota aparte spatiului de locuit. Cu ajutorul expertilor firmei, vei reusi sa dai viata visurilor tale in amenajarea interiorului.

In aceste conditii, colaborarea ta cu Imperial Glass nu poate fi decat clara si plina de lumina.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege pereti despartitori de sticla de la Imperial Glass. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Imperial Glass? Pentru detalii, suna la numarul 0724-088.222 si 0259-456.222 sau trimite un e-mail pe adresa contact@imperialglass.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro