Pereti de sticla ficsi de la Imperial Glass!

Pereti de sticla ficsi pentru orice tip de spatiu la un raport excelent calitate-pret doar de la Imperial Glass din Oradea! Pentru o oferta exacta si mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa ne contactati!

Despre pereti de sticla ficsi

Daca alegeti astfel de produse si renuntati la peretii din gips-carton, din BCA sau realizati din alte materiale, nu veti avea de castigat, efectul creat fiind unul extraordinar. Cu ajutorul acestor pereti de sticla ficsi veti avea posibilitatea de a compartimenta usor si rapid orice incapere si mai mult decat atat, va veti bucura intotdeauna de prezenta unei lumini naturale si veti avea senzatia de amploare a spatiilor respective. Nu trebuie sa va ingrijorati in privinta fragilitatii materialului intrucat acesta este securizat sporindu-i-se rezistenta si eliminandu-se astfel, pericolul accidentarii intrucat in cazul in care sticla se sparge, aceasta se va faramita in bucati mici, netaioase.

Tipuri de pereti de sticla ficsi

Compania oradeana Imperial Glass pune la dispozitia tuturor persoanelor interesate mai multe tipuri de pereti de sticla ficsi si cand spun „mai multe tipuri” ma refer aici la tipurile de sticla din care acestia sunt confectionati. Dintre acestea amintim:

  • sticla securizata transparenta pentru o vizbilitate maxima
  • sticla securizata transparenta cu inscriptionari diverse sau cu reclama proprie
  • sticla cu model pentru salile de sedinta si birouri pentru a se asigura intimitatea de care este nevoie

Acestea sunt doar cateva dintre tipurile de sticla, va invitam sa le descoperiti si pe celelalte care, bineinteles, vor fi personalizate in functie de necesitatile si de preferintele fiecaruia dintre voi.

Aplicatii ale acestor pereti de sticla ficsi

Acum ca am vazut care sunt tipurile de sticla folosite pentru crearea acestor pereti de sticla ficsi pe care ii oferim spre vanzare, ramane in continuare sa identificam spatiile in care acestia pot fi amplasati:

  • birouri ale firmelor si halelor moderne de productie
  • banci si hoteluri
  • locuinte moderne care apeleaza la acest gen de produse, tot mai frecvent
  • restaurante pentru a delimita zonele de fumatori de cele de nefumatori
  • in orice alt spatiu le gasiti utile si potrivite

Pereti de sticla ficsi de la Imperial Glass

pereti de sticla ficsiSocietatea Imperial Glass din Oradea va ofera posibilitatea de a transforma orice spatiu deschis intr-un spatiu frumos amenajat si compartimentat intr-un mod inteligent cu sticla care sa corespunda intocmai necesitatilor voastre de eficienta, aspect si calitate. Echipa de specialisti a companiei confectioneaza si monteaza pereti de sticla ficsi atat pentru exterior, cat si pentru interior, satisfacand cele mai exigente preferinte. In ceea ce priveste structura de aluminiu necesara montarii sticlei in pozitia dorita, aceasta este realizata cu profile si elemente de feronerie marca Dorma.

Despre Imperial Glass

Societatea oradeana are ca principal obiect de activitate, comercializarea unei game bogate si variate de produse confectionate din sticla securizata, precum: cabine de dus, pereti de sticla ficsi, usi pentru interior si exterior, pardoseli, scari, balustrade, copertine, mobilier, paravane, pereti, precum si produse din PVC si aluminiu- toate la standarde inalte de calitate. Pe langa aceste produse, va intampinam si cu o serie de servicii ce vizeaza prelucrarea acestui material.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.