Pereti de sticla de la Herra Design

pereti de sticla

Nu cred ca este cineva care nu prefera lumina naturala in locuinta sa. Cred ca tuturor ne place ca in locuinta in care traim sa beneficiem de cat mai multa lumina naturala. De aceea peretii de sticla sunt o solutie excelenta mai ales pentru cei care locuiesc la casa. O locuinta mai intunecoasa ne poate demoraliza si de a ne intrista, in schimb una care beneficiaza de cat mai multa lumina naturala poate sa ne induca o stare de spirit buna si sa ne infrumuseteze ziua inca de dimineata.

Acesti pereti de sticla nu pot fi montati doar in locuinte ci ei sunt utilizati ca pereti despartitori in multe si diferite alte locatii. Printre locatiile in care acesti pereti de sticla sunt utilizati se numara restaurantele, hotelurile, cladirile de birouri sau spatiile comerciale.

            Rolul acestor pereti de sticla

Acesti pereti de sticla joaca un rol extrem de important in orice design interior. De asemenea, acesti pereti de sticla prezinta si cateva avantaje foarte importante. Un prim avantaj este cel ca poate schimba radical aspectul unei incaperi. Un alt avantaj este cel ca permite luminii naturale sa patrunda in incapere iar un ultim avantaj pe care acesti pereti de sticla il prezinta este cel in care ne poate da senzatia de amploare a unei incaperi. Datorita luminii naturale care poate sa patrunda prin acesti pereti de sticla, design-ul interior al oricarei locuinte sau incaperi se va ridica la adevarata lui valoare fata de un design interior exceptional care este realizat intr-o incapere intunecoasa si care ne poate crea o stare de disconfort.

Acesti pereti de sticla sunt ideali pentru terase dar nu numai. Acestia pot fi utilizati si ca pereti despartitori intr-o locuinta. De exemplu, va pot spune ca acestia pot fi utilizati ca perete despartitor intre living si bucatarie. Cum am spus si mai sus, ca sunt ideali pentru terase, cui nu ii place sa isi bea cafeaua in fiecare dimineata pe terasa din fata casei care este protejata de peretii de sticla care ne pot proteja de vant sau de frig in anotimpul rece.

Trebuie sa stiti ca acesti pereti sunt de mai multe tipuri, si anume, ficsi si mobili, dar sticla acestor pereti poate fi atat transparenta cat si inscriptionata sau desenata cu anumite vopsele.

            Preturile peretilor de sticla

Preturile acestor pereti de sticla poate diferi extrem de mult. Preturile acestora sunt in functie de dimensiunea peretelui de sticla pe care dumneavoastra il doriti, grosimea acestuia, daca este realizat doar din sticla transparenta, inscriptionata sau desenata, dar si in functie de tipul de perete, fix sau mobil. Alegerea va apartine, si in functie de bugetul de care dispuneti va puteti alege peretele de sticla care va doriti.

Mai multe detalii pe www.heRRadesign.ro