Pentru servicii SSM la standarde inalte alege Nisab Cons

26d1e5c3ab20a9377592581b25770abcVa intrebati probabil ce inseamna servicii SSM. E destul de posibil sa nu mai fi auzit termenul pana acum. SSM este prescurtarea de la sanatate si securitate in munca. Serviciile SSM sunt cele care se refera la respectarea normelor de securitate si sanatate in munca in orice companie din orice domeniu de activitate profesionala. Conform unei legi din 2006, orice activitate profesionala trebuie sa se desfasoare in conformitate cu un set de reguli care variaza in functie de specificul muncii respective.

Serviciile SSM sunt necesare atat in companiile din domeniul privat, cat si in cele de stat. Legea obliga toti angajatorii sa aduca la cunostinta angajatilor regulile de protectie a muncii pe care trebuie sa le respecte indiferent de domeniul de activitate.

Oricarui angajat i s-a pus in fata cel putin o data o lista de reguli privitoare la sanatatea si securitatea in munca si a fost atentionat ca nerespectarea lor poate duce la sanctiuni. In cazul muncii de birou acestea nu sunt foarte numeroase. Totusi, ele trebuie sa fie respectate pentru ca si intr-un spatiu aparent lipsit de pericole pot aparea accidente. In diferitele ramuri ale industriei sau in constructii regulile de protectie a muncii sunt mult mai numeroase si mai complexe. Ele presupun, printre altele, purtarea fara exceptie a unui echipament de protectie. In acest caz serviciile SSM presupun si elaborarea unui set de reguli care sa fie aplicate pentru fiecare operatiune pe care angajatii trebuie sa o duca la bun sfarsit. Daca aveti o companie si aveti nevoie de servicii SSM, firma Nisab Cons din Ploiesti va sta la dispozitie.

Servicii SSM Ploiesti

Conform legislatiei Romaniei, fiecare companie trebuie sa elaboreze un dosar SSM. Acesta trebuie sa contina o lista cu regulile de sanatate si securitate a muncii. In plus, trebuie sa se stabileasca si modalitatea prin care vor fi aduse la cunostinta angajatilor, periodicitatea instructajelor de protectia muncii, desemnarea persoanelor care vor deveni instructor de protectia muncii. Daca e vorba de angajati din interior, atributiile lor in cazul serviciilor SSM trebuie sa fie adaugate pe fisa postului. Suna destul de complicat, si chiar poate sa fie pentru cei care nu s-au specializat in acest domeniu. Ca sa scapati cu totul de batai de cap puteti sa apelati la firma Nisab Cons, care ofera servicii SSM Ploiesti la cele mai inalte standarde.

Administratorii multor companii ales sa externalizeze serviciile de sanatate si protectie a muncii fiind convinsi ca o firma specializata poate sa faca fata cu success tuturor provocarilor din acest domeniu. Daca doriti sa colaborati cu firma Nisab Cons pentru servicii SSM Ploiesti trebuie sa stiti sa nu e obligatoriu sa externalizati in totalitate serviciile daca o alta varianta e mai avantajoasa pentru dumneavoastra. Puteti, de exemplu, sa optati doar pentru externalizarea unora dintre serviciile de sanatate si protectie in munca, celelalte urmand sa fie gestionate pe plan intern.

Firma Nisab Cons ofera servicii SSM Ploiesti in domenii variate: constructii-montaj, productie, comert-distributie, prestari servicii si organizatii din domeniul sanitar. Printre clienti nu se numara doar companii din Ploiesti si din judetul Prahova, ci si din alte localitati.