Pentru Servicii Amenajari Fantani Arteziene Apelati cu Incredere la Odu Green Roof

Odu Green Roof este o firma specializata in amenajari fantani arteziene, la care puteti apela cu incredere oricand aveti nevoie de astfel de servicii.

Activitatea companiei Odu Green Roof se axeaza pe amenajarile peisagistice, atat publice cat si private, de executia la cheie a teraselor verzi, dar si de importul si distributia de flori si arbusti cu rol decorativ. Compania dispune de o echipa calificata, iubitor de natura, si cu ani de experienta in domeniu. Lucrarile oferite de firma Odu Green Roof se ridica mereu la cele mai inalte standarde, indiferent de complexitate sau exigentele clientilor.

Deoarece fiecare proiect in parte este unic, solutiile propuse de firma Odu Green Roof sunt adaptate necesitatilor si cerintelor fiecarui client in parte. In ceea ce priveste amenajarea spatiilor verzi, Odu Green Roof asigura atat consultanta de specialitate, cat si proiectare 2D sau 3D  in realizarea unor elemente peisagistice variate. Pentru intretinerea profesionala a teraselor, fantanilor si gradinilor, nu este nevoie sa cautati alta firma deoarece echipa Odu Green Roof va pune la dispozitie si astfel de servicii.

Fantani arteziene de la Odu Green Roof

Echipa Odu Green Roof va ofera fantani arteziene complexe cu jocuri de apa automatizate si sisteme de iluminare perimetrale, programate cu ajutorul unui panou de comanda computerizat. Astfel se pot realiza elemente de decor modern, spectaculoase, de interior sau exterior.  Instalarea unei fantani de gradina este o solutie simpla, relativ economica, ce va inbunatati in mod semnificativ atmosfera unei gradini, curti sau parc.

Ce modalitate mai buna de a crea o atmosfera primitoare, placuta si relaxanta decat adaugarea unei fantani arteziene? Sunetul apei curgatoare pe care il ofera fantana este foarte relaxant, iar apa unei fantani arteziene va racori si va improspata aerul, ajutand la dezvoltarea armonioasa si bogata a plantelor si florilor. Orice tip de fantana arteziana ar dori clientul, Odu Green Roof poate duce cu succes la sfarsit proiectul, rezultand o fantana de vis.

Ce alte servicii va ofera Odu Green Roof?

Compania va pune la dispozitie servicii de amenajari spatii verzi adaptate in mod constructiv si flexibil specificului proiectului clientului. Amenajarile de spatii verzi realizate de firma Odu Green Roof au cel mai bun raport calitate-pret. Indiferent daca doriti un proiect peisagistic cu acoperis verde, o gradina verticala pe peretii interiori sau exteriori, un iaz de inot, cascade, lacuri ornamentale,ingazonari sau plantare de copaci,firma va sta la dispozitie cu proiecte, solutii, devize de acoperis verde si consultanta de specialitate.

Fantanilearteziene din gradinile private sau publice sunt un element decorativ placut, care ofera o bucurie prin spectacolul si sunetul apei asemanator unui izvor.  O fantana arteziana cu apa activa imbunatateste starea de spirit a oamenilor, oferind clipe de relaxare.

Daca planul dumneavoastra include amenajarea unei fantani arteziene, apelati cu incredere la firma Odu Green Roof si va veti bucura de o fantana minunate, langa care va veti relaxa si veti petrece clipe minunate alaturi de cei dragi. Daca aveti nevoie de mai multe informatii sunati la numarul de telefon 0744 556 594, trimiteti un mail la adresa office@odu.ro sau vizitati sediul firmei in Targu Mures.