Pentru produse de calitate, alege Rezistent Prodcom!

Pentru produse de calitate, alege Rezistent Prodcom!Lucrezi intr-un spital si conducerea acestuia cauta de foarte multa vreme un aparat cu ajutorul caruia sa distruga acele folosite ale seringilor? Nu ati gasit pana acum un producator de incredere? Ati prefera un produs 100% romanesc, deoarece sustineti dezvoltarea tarii prin cumpararea produselor autohtone? Esti liber profesionist si ai o cultura mare de vita de vie? Ai nevoie de un storcator de struguri bun? Un filtru de vin ti-ar fi util pentru a spori calitatea acestuia? Un aspersor pentru irigatii pentru curtea ta nu ar fi un cadou nemaipomenit?

Pentru toate aceste produse romanesti exista un singur nume: Rezistent Prodcom. Compania este din Craiova si are o experienta de 20 de ani in producerea de articole tehnice, din diverse materiale, precum cauciucul, masele plastice, metalul sau rasinile. Profita si tu de experienta echipei Rezistent Prodcom si achizitioneaza numai produse de cea mai inalta calitate pentru afacerea ta.

Rezistent Prodcom – o societate mica, dar de mare renume

Atunci cand cauti diverse articole realizate din cauciuc sau din mase plastice, pentru afacerea pe care o conduci, s-ar putea sa nu gasesti, pe piata, exact ceea ce ai nevoie. Este greu sa gasesti niste furnizori seriosi, care-si onoreaza intotdeauna comenzile si, pe deasupra, fac si lucruri de calitate.

O firma pe care te poti baza este Rezistent Prodcom, din frumosul oras oltenesc, Craiova. Compania a luat nastere inca din anul 1993 si chiar daca nu are personal numeros, in schimb, a reusit sa-si faca un renume in toata tara. Cum a realizat acest lucru? Foarte simplu! Printr-o echipa de ingineri, care are multa experienta in domeniu. In fond, nu-ti trebuie multi oameni intr-o afacere, ci doar cativa foarte competenti si care stiu ce fac.

Daca tu ai in plan un articol nou, care inca nu exista pe piata, ia legatura cu echipa Rezistent Prodcom si aceasta va gasi solutia perfecta pentru tine, va proiecta si va executa articolul pe care ti-l doresti!

Cand acele de seringa iti dau batai de cap, Rezistent Prodcom scapa de ele

Sanatatea oamenilor este foarte importanta si, tocmai de aceea, medicina este un domeniu in care personalul trebuie sa aiba grija deosebita la curatenie si la profilaxia bolilor.

Cine nu a primit macar o data in viata o injectie? Poate ai fost racit sau poate ai facut o reactie alergica si medicii au trebuit sa recurga si la injectii. Insa, chiar din maternitate, sugarul este vaccinat. Vaccinul BCG, care este un vaccin antituberculos, este obligatoriu in Romania.

Seringile utilizate sunt de unica folosinta, pentru a evita transmiterea de boli infectioase de la o persoana la alta. Dar ce se intampla cu seringile uzate? Exista aparate speciale care le distrug.

Un astfel de aparat este produs de catre compania Rezistent Prodcom si este 100% romanesc. Cum se realizeaza distrugerea seringilor? Ele se introduc, cate 100, in acumulatorul dispozitivului, si apoi sunt topite la peste 1000 de grade Celsius. Dispozitivul este unul usor, micut, nu ocupa spatiu si se poate folosi chiar daca nu exista sursa de curent electric in zona in care este utilizat.

Cu ajutorul aparatului de distrugere a acelor de seringa se evita contaminarea personalului medical cu agenti patogeni si, totodata, a intregii lumi.Pentru produse de calitate, alege Rezistent Prodcom!1

Daca ai nevoie de un aparat distrugere ace seringa, ia legatura cu firma Rezistent Prodcom. Pentru contact, apeleaza numerele 0744-474.623, 0724-0703.62 si 0351-432.004 sau trimite un e-mail pe adresa bucurges@yahoo.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre case din lemn la cheie.