Pentru o manichiura de lunga durata, alege oja semipermanenta de Sergal Nails!

oja semipermanenta

Toate doamnele si domnisoarele isi doresc o manichiura frumoasa si de lunga durata, insa ojele normale, clasice, nu reusesc sa fac posibil acest lucru, deoarece dupa cateva zile, oja sare de pe unghii. Asadar, daca vrei sa ai o manichiura de lunga durata, alege oja semipermanenta de la Sergal Nails!

Oja semipermanenta dureaza pana la 3-4 saptamani pe unghii, fara a exista riscul de rupere a vreunei unghii sau riscul de a sarii oja de pe unghii.

Sergal Nails este un magazin online care are ca principal domeniu de activitate, furnizarea produselor pentru unghii, si anume oja semipermanenta de cea mai buna calitate si la preturi atragatoare, gel UV, pila profesionala din sticla pentru unghii naturale, gel color sidefat profesional pentru unghii, etc.

Tot ce trebuie sa faci, este sa accesezi pagina web www.sergal.ro si alegeti oja semipermanenta potrivita dintr-o gama variata de nuante.

Cum trebuie aplicata oja semipermanenta oferita de Sergal Nails?

Trebuie sa stii ca inainte de a-ti aplica oja semipermanenta, trebuie sa-ti cureti foarte bine pielitele si sa-ti indepartezi cuticulele. Cel mai indicat, ar fi sa apelezi la un salon specializat. Dupa indepartarea pielitelor si a cuticulelor, cu ajutorul unui buffer de unghii, trebuie sa pilesti suprafata unghiei, atat cat sa indepartezi luciul natural al unghiei. Apoi, trebuie aplicat un degresant sau un primer pentru unghii care se usuca de la sine. Ultimul pas, este acela in care trebuie sa aplici un ulei pentru cuticule pentru hidrarea unghiei. Asa cum am mai mentionat, cel mai bine ar fi sa apelezi la un salon specializat , cum ar fi Sergal Nails, pentru toate aceste procedee.

Avantajele de care vei beneficia daca alegi oja semipermanenta de la Sergal Nails!

Daca vei alege sa-ti faci manichiura cu oja semipermanenta oferita de catre Sergal Nails, te vei putea bucura de numeroase avantaje, precum:

  • oja semipermanenta are o rezistenta si o stralucire pe unghie de lunga durata
  • nu se poate indeparta cu divolvant spre deosebire de oja clasica
  • pentru aplicarea acesteia se utilizeaza gel UV, acest lucru conferindu-i o rezistenta sporita
  • este potrivita pentru toate tipurile de unghii
  • vei putea spala rufe, vase fara a fii stresata ca iti poate sarii oja de pe unghie, deoarece aceasta va ramane intacta
  • se poate aplica si pe unghiile false, nu doar pe cele naturale
  • este recomandata femeilor si domnisoarelor care au unghiile subtiri si sunt predispuse la exfoliere
  • are preturi avantajoase
  • cel mai indicat ar fi ca oja semipermanenta sa fie aplicata de catre un persoana calificata si specializata in domeniu
  • are un aspect estetic deosebit

Pentru a te bucura de o manichiura impecabila, alege oja semipermanenta de la Sergal Nails. In cadrul magazinului online vei gasi o gama larga de oja semipermanenta disponibila intr-o multitudine de culori, la cel mai bun pret.

Magazinul online Sergail Nails se adreseaza atat personelor fizice cat si saloanelor de infrumusetare.  Daca iti doresti o manichiura de lunga durata si deosebita, acceseaza site-ul www.sergal.ro si achizitioneaza-ti oja semipermanenta dorita.

Pentru mai multe informatii si comenzi, poti contacta reprezentantii – 0744 29 28 05/ 0735 85 05 73