Pentru lichide vascoase foloseste pompe cu membrana!

Pentru lichide vascoase foloseste pompe cu membrana!Pompe cu membrana sunt pompe dozatoare si se utilizeaza cu succes in diferite domenii industriale – industria alimentara, in primul rand, industria farmaceutica, industria petrochimica, industria ceramica, cosmetica si de producere de biodiesel, industria chimica si electrochimica, dar si pentru producerea si imbutelierea de uleiuri sau lacuri si vopseluri – ea ajutand traversarea lichidelor agresive, a celor vascoase, abrazive, dar si a celor cu un continut ridicat de particule. De asemenea, aceste pompe mai pot fi intrebuintate si pentru descarcarea cisternelor auto, cat si pentru cele de cale ferata.

Fiabilitatea si versatilitatea pompelor cu membrana fac din ele echipamente extrem de cautate, iar un partener de incredere pentru furnizarea acestora vei gasi intotdeauna in Facility Distrib.

Pompe cu membrana pentru industria alimentara

 

Pompele cu membrana sunt extrem de cautate pentru industria alimentara deoarece sunt un dozator extrem de precis si de sigur. Aceste pompe au un atribut esential: siguranta in utilizare, principiul de functionare fiind perfect, dar si siguranta in ceea ce priveste fiecare componenta individuala.

Pompele cu membrana sunt “inteligente”. Daca patrunderea agentului de dozare a fost obstructionat din varii motive, pompa nu se va deteriora, deoarece mecanismul este astfel conceput incat sa faca fata si acestui gen de situatie.

Pompele cu membrana sunt prevazute si cu supape de siguranta, iar in cazul in care presiunea pompei creste, aceste supape isi fac treaba neobosite. Sa nu uitam si de dotarea cu membrane – pot fi mai multe la numar – acestea fiind membrane de siguranta care vor semnaliza orice probleme apar in timpul functionarii. Astfel, datorita prezentei membranelor in agentul de dozare nu va putea patrunde niciodata lichidul hidraulic.

Functionarea acestor pompe este optima si indelungata, pauzele nefiind necesare decat pentru control. In plus, membranele sunt durabile si nu-ti vor face probleme. Sunt pompe sigure, dozeaza precis, au rezistenta indelungata si-si fac treaba cu brio.

Avantaje pompe cu membrana de la Facility Distrib

 

Pentru industria alimentara si pentru dozarea optima a lichidelor vascoase, Facility Distrib iti pune la dispozitie pompe cu membrana, avand sectiune larga a supapei. Este practicPentru lichide vascoase foloseste pompe cu membrana! vorba despre o pompa cu piston, de calitate superioara si care-ti este oferita de catre Facility Distrib la un pret excelent. Insa in locul pistonului, pompele cu membrana sunt dotate cu una sau mai multe membrane, acestea actionand pompa.

Pompele cu membrana de la Facility Distrib pe langa faptul ca pot fi utilizate in industria alimentara isi gasesc intrebuintare si in alte industrii, fiind deosebit de versatile. Ele au capacitatea de a doza la perfectie fluidele cu vascozitati ridicate. Presiunea de vehiculare a lichidelor poate fi destul de ridicata, pompa cu membrana fiind proiectata special pentru aceasta activitate, avand si un regulator de presiune, astfel incat totul se afla sub control.

Fie ca vrei sa dozezi gem, ciocolata, sirop gros de zahar, ketchup sau alte lichide vascoase care-ti ridica dificultati destul de mari atunci cand vine vorba de spritare, Facility Distrib are mai multe modele de pompe cu membrana potrivite pentru aceasta activitate. Pompele au un corp rezistent facand fata presiunii pe care o exercita lichidele in drumul lor, frecarea realizata de catre acestea necreeandu-le probleme.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege pompe cu membrana de la Facility Distrib. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Facility Distrib? Pentru detalii, suna la numarul 0371-159.978 sau trimite un e-mail pe adresa office@facilitydistrib.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.