Pentru Intretinere Spatii Verzi Apelati Coman Spatii Verzi

0a9bcae6233194c1085c73c27854ca6dVisul oricarui gradinar este gazonul englezesc care este vesnic verde si perfect indiferent de sezon. Cu totii vrem sa ne mandrim ori vara, ori iarna cu un gazon impecabil care sa ne inspire relaxare si voie buna. Pentru a va putea bucura si dumneavostra de un astfel de gazon trebuie sa respectati cateva sfaturi simple, dar extrem de utile care vor transorma orice gazon intr-unul de vis.

Daca gradinaritul nu este punctul dumneavoastra forte, dar va doriti un gazon impecabil in fata casei dumneavoastra, apelati si dumneavoastra la serviciile de intretinere de spatii verzi de la compania Coman Spatii Verzi din Timisoara.

Din fericire, toti timisorenii pot apela la serviciile de intretinere de spatii verzi pe care aceasta companie le pune la dispozitie. Cu o experienta vasta in acest domeniu, aceasta companie va propune servicii impecabile de intretinere spatii verzi.

Ce presupune acest serviciul de intretinere a spatiilor verzi?

–        Intretinerea gazonului: tundere, fertilizare, plivirea buruienilor, reinsamantare, aerare, scarificare, tavalugire si erbicidare selectiva;

–        Intretinerea plantelor include tratamente fitosanitare si cosmetizare;

–        Intretinerea arbustilor si arborilor, dar si a pomilor fructiferi, toaletare si stropire, tratarea arborilor impotriva daunatorilor si a bolilor;

–        Sistemele de irigat. Aceasta companie se ocupa de mentinerea sistemelor de irigat in buna functionare. In caz de defectiuni , inlocuieste piesele uzate si se ocupa si de programarea computerului, totul realizandu-se in functie de sezon;

–        Lucrari de intretinere diverse precum deszapezirea, taierea copacilor sau curatarea terenurilor si a iazurilor.

Un ghid de intretinere a spatiilor vezi si a gazonului

Pentru a avea un gazon perfect, gazonul mult visat, trebuie sa detineti cunostinte avansate de intretinere spatii verzi si de asemenea trebuie sa aveti si foarte multa rabdare. Rezultatele nu se vad peste noapte, dar daca sunteti insistent si perfectionist veti reusi sa obtineti gazonul perfect inca de la prima incercare.

Luati aminte la urmatoarele sfaturi pentru a reusi sa obtineti un gazon perfect:

–        Taierea. Este important sa taiati periodic gazonul, deoarece prin taiere acesta se indeseste. Este de preferat sa abordati o tehnica de taiere care merge pe principiul “putin si des”. Vara este de preferat sa lasati gazonul mai lung pentru a rezista cu bine secetei. Este importanta si masina de tuns iarba.

–        Fertilizarea. Datorita faptului ca iarba este taiata des, va trebui sa va ocupati si de fertilizarea periodica a gazonului. Incepand cu primavara, la fiecare 4-5 saptamani trebuie sa va ocupati de fertilizare.

–        Udarea. Udarea constanta este esentiala, aceasta depinzand de umiditatea din aer si de temperatura. Udarea se realizeaza manual sau chiar automat, ceea ce inseamna un minim de efort din partea dumneavoastra.

–        Scarificarea si aerarea. Sunt necesare pentru ca gazonul dumneavoastra sa poata respira si sa fie frumos, proaspat si vesnic verde. Indepartati periodic iarba uscata si ocupati-va de aerarea gazonului si veti vedea rezultatele.

–        Monitorizarea buruienilor. Buruienile trebuie indepartate, nu fac casa buna cu un gazon perfect. Optati pentru mijloace mecanice si abia, in ultima instanta, pentru erbicidare.

Daca doriti vreti sa aveti parte de calitate, alegeti serviciile de intretinere de spatii verzi de la compania Coman Spatii Verzi, iar daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau doriti sa luati legatura cu echipa companiei pentru comenzi sunati la numerele de telefon sau trimitei un email pe adresa coman.daniela@clicknet.ro.