Pentru inchirieri autoutilitare apeleaza la InchirieriCamionete.ro!

inchirieri-autoutilitareTransportul de marfuri poate reprezenta un motiv de ingrijorare pentru multi dintre voi, atunci cand nu dispuneti de mijlocul adecvat pentru realizarea acestuia sau in cazul in care nu sunteti posesorul unui permis de conducere. Acum, nu mai este cazul sa va faceti griji in privinta acestui aspect deoarece societatea InchirieriCamionete.ro din Bucuresti va ofera servicii de inchiriere autoutilitare la cele mai avantajoase preturi, servicii care includ si soferi profesionisti atestati. Asadar, motivele de ingrijorare trebuie sa dispara numaidecat, mai ales ca va puteti baza pe profesionalismul echipei noastre.

In functie de cantitatea de marfa care se doreste a fi transportata, puteti alege dintre 4 masini, model Ford Tranzit ce fac parte din parcul auto al societatii. Fiecare dintre acestea sunt dotate cu lift in spate astfel incat manipularea si manevrarea marfurilor cu sarcini mari sau a celor fragile sa se poata realiza in conditii de maxima siguranta, fara a le aduce niciun prejudiciu. Asadar, puteti fi convinsi ca marfurile cu al caror transport ne veti insarcina, vor ajunge la destinatie in stare ireprosabila.

Masinile din flota companiei, au un gabarit de 3.5 tone si un volum de 20 mc si nu au nicio restrictie in vederea circularii in oras. Acestea pot parcurge mii de kilometri, fiind destinate atat transportului international, cat si transportului national. Preturile pentru inchirierea autoutilitarelor cu sofer, sunt mai mult decat avantajoase si se calculeaza in functie de distanta parcursa, de greutatea marfurilor si de perioada de inchiriere.

Relatia furnizor-client este una de tip win-win, benefica pentru ambele parti- tu nu va trebui sa cheltuiesti timp si energie pentru efectuarea transportului si nu vei sta cu grija ca nu cumva sa avariezi autovehiculul inchiriat, iar noi vom fi multumiti atunci cand iti vom satisface necesitatile.

Pe pagina de internet a companiei noastre puteti gasi informatii utile cu privire la serviciile pe care le oferim, insa daca doriti ne puteti contacta pentru lamurirea unor aspecte pe care nu le-ati gasit a fi foarte detaliate.

Autoutilitarele pe care le oferim spre inchiriere se afla in stare excelenta de functionare, ele fiind supuse. in mod regulat, unor proceduri de verificare si testare, cu scopul de a ne asigura ca si urmatorul transport se va face in aceiasi parametri siguri si confortabili atat pentru soferii care activeaza in cadrul companiei, cat si pentru bunurile care trebuie sa ajunga intr-o anumita locatie.

Vom alege traseul care ne va duce in cel mai scurt timp, in punctul de sosire, fara sa se iveasca nicio situatie neprevazuta, mai ales ca de fiecare data ne luam toate masurile de precautie pentru orice incident ce poate avea loc. Respectam regulile de circulatie, astfel incat marfurile sa nu fie in pericol, dar ne intereseaza si legalitatea marfurilor pe care urmeaza sa le transportam.

Experienta in acest domeniu si profesionalismul echipei si-au lasat amprenta asupra unui numar foarte mare de clienti care au fost extrem de multumiti de serviciile prestate de personalul companiei InchirieriCamionete.ro

Corectitudinea si promptitudinea cu care tratam fiecare solicitare in parte, ne-a facut sa fim apreciati la adevarata noastra valoare.

InchirieriCamionete.ro are grija ca marfurile tale sa ajunga la destinatie in timp util si exact in conditiile in care ni le-ai predat.