Pentru un confort maxim va oferim sisteme de automatizari porti

automatizari porti

Am ajuns sa traim in lumea tehnologiei, automatizarii. Ceea ce ne confera, daca stim sa profitam de orice, un mare confort. Asa ca firma S.C. Break Sistems S.R.L vine in ajutorul dumnevoatra cu o gama variata de sisteme de siguranta pentru a va satisface nevoile reale: sisteme de iluminat cu led, sisteme de detectie si alarma antiefractie, bariere electromagnetice, sisteme de supraveghere video, sisteme de interfonie dar pe langa toate acestea, pentru un confort maxim va oferim si un sistem de automatizari porti silentios si de calitate inalta.

Avantajele unui sistem de automatizari porti

Printre sutele de avantaje daruite de acest sistem, cel mai iesit in evidenta este confortul folosirii un asemenea sistem de automatizari porti mai ales cand vremea este impotriva noastra, suntem extenuati de prea multa munca sau pur si simplu timpul nu este de partea noastra. Dintr-o singura comanda din telecomanda reusiti sa deschide-ti portile fara a va mai deplasa. Sistemele de automatizari porti produse de firma noastra prezinta o durata de viat indelungata, nu sunt zgomotoase iar in cazul intreruperii curentului electric sunt prevazute cu un sistem de deblocare manual.

Tipuri sisteme automatizari porti

Automatizarea portilor depinde de modelul de motor folosit,culisant sau batant.  Portilecu motor culisant sunt portile dintr-o singura bucata, fiind foarte utile deoarece nu ocupa mult spatiu, se deschid prin lateral pe langa gard. Pentru automatizarea unei astfel de porti, ai nevoie de mai multe elemente: un motor culisant cu unitate si receptor, 2 telecomenzi pentru inchiderea si deschiderea portii(cartela acces,cod,cheie), o pereche de fotocelule, o lampa de semnalizare si o antena. Practic ai nevoie de un motor si cateva accesorii. Dar cel mai simplu este sa achizitionezi un intreg set pentru automatizari porti accesand www.alarme-supravegheri-automatizari.ro unde gasiti cele mai actuale sisteme la preturi accesibile oricarui cumparator. Cele batante nu sunt mult prea diferite fata de acestea doar ca ocupa mai mult spatiu, fiind perfecte pentru portile depozetelor, a firmelor mari.

Beneficiile achizitionarii unui sistem de automatizari porti

Pentru a satisface nevoile persoaneleor atat fizice cat si juridice, firma noastra S.C. Break Sistems S.R.L. va ofera reparatii si servicce garantie, post garantie, reamplasarea sau relocarea sistemelor existente. Mai mult de atat, la achizitia unui sistem de automatizare porti va venim in ajutor cu orice informatia, avem angajati cu experienta si calificati in domeniu care au rabdarea necesara pentru a lamuri orice problema a clientului.

Ce trebuie sa aveti in vedere la achizitia unui motor pentru automatizari porti?

Achizitia unui motor pentru automatizari porti are multe caracteristici de care trebuie sa tineti cont. Dar nu sunt deloc dificile de observat, din contra sunt chiar foarte simplu. In primul rand trebuie sa se precizeze modelul motorului, sa fie batant sau culisant, dupa care urmeaza celelalte aspecte care nu trebuie ezitate: dimensiunea portii, greutatea acesteea, structura stalpilor, eventual temperatura, numarul de deschideri pe zi. Cu toate aceste informatii stiute, apeland la unul din agentii nostri veti avea motorul dorit pentru automatizarea portii in cel mai scurt timp si de o calitate superioara. Toate detaliile le gasisti accesand BreakSistems .