Pentru cablu FTP apeleaza la Castel Distribution

logoEsti in cautarea unui magazin online de unde poti comercializa diferite tipuri de instalatii? Te intereseaza cablu FTP, fibra optica sau alte echipamente de retelistica? Atunci te afli in locul potrivit. Castel Distribution iti propune produse de buna calitate comercializate la cele mai mici preturi de pe piata. Nu trebuie sa mai pierzi timpul prin magazine fizice, de acum cumparaturile le realizezi online, din fata calculatorului. Simplu si rapid comanzi produsele de care ai nevoie.

Verifica oferta celor de la Castel Distribution si comanda cablu FTP

2002 a fost anul in care a luat nastere compania Castel Distribution. Datorita preturilor avantajoase dar si a calitatii incontestabile pe care toate produsele din oferta le au, compania s-a plasat rapid in topul firmelor de specialitate. Oferta este variata si cuprinde LED-uri, cablu FTP de date, cablu FTP cu sufa, accesorii de retelistica, sigurante si o multime de alte echipamente.

Ai nevoie de cablu FTP? Apeleaza la expertii de la Castel Distribution

Un astfel de cablu se utilizeaza in sistemele de supraveghere video, in retelele de calculatoare, in telefonie si in multe alte domenii. Aceste cabluri trebuie sa fie intregi si sa nu prezinte deteriorari, in caz contrar nu vor realiza o buna conexiune. In oferta celor de la Castel Distribution exista diferite tipuri de cablu FTP: de date sau cu sufa. Diferenta intre cele doua modele o reprezinta sufa metalica ce realizeaza o sustinere mecanica a cablului. In general cablul FTP cu sufa este utilizat la exterior unde cablul se intinde pe distante mai mari. Se comercializeaza la role de 305 m sau 500 m.

Un cablu FTP este format dintr-un cablu UTP ai carui conductori sunt inveliti intr-o folie exterioara de ecranare. Aceasta folie asigura protectie impotriva interferentelor externe si este si conductor de impamantare. Acest cablu UTP se foloseste in retelele de calculatoare si nu numai si poate avea dimensiuni diferite. Cu toate astea este un cablu rezistent ce beneficiaza de viteza destul de mare. Daca ai nevoie de mai multe specificatii tehnice nu ezita sa iei legatura cu expertii din cadrul companiei Castel Distribution.

Oferta companiei este variata si se adreseaza oricarui tip de client. Cablurile FTP sunt solide si rezista in conditii extreme de temperatura (de la -20 grade Celsius si pana la 60 grade Celsius). Au capacitatea de a transmite semnalul de pana la 100 m. Sunt produse fiabile, usor de manevrat si au o rezistenta considerabila. Alege sa lucrezi cu produse de calitate superioara pentru rezultate multumitoare. Nu trebuie sa investesti prea mult deoarece preturile sunt accesibile.

Daca ai nevoie produse din cadrul instalatiilor electrice, termice si sanitare sau alte echipamente performante atunci verifica oferta companiei Castel Distribution. Pentru un acces facil intra pe magazinul virtual Castel.ro si comanda produsele de care ai nevoie. Toate produsele beneficiaza de specificatii tehnice care sa te ajute sa alegi echipamentele de care ai nevoie. Comanda chiar acum cablu FTP la preturi avantajoase. Alege sa colaborezi cu o companie bine pregatita, ce te poate ajuta indiferent de complexitatea solicitarilor. Pentru informatii suplimentare suna la numarul de telefon 0213.611.940.