Pentru o apa curata, alege Filtre Apa Aquasana!

Pentru o apa curata, alege Filtre Apa Aquasana!Stiai ca apa este vitala pentru organismul tau si ca ea sta la baza desfasurarii tuturor functiilor care au loc in interiorul corpului, cum ar fi hranirea tuturor celulelor cu substante nutritive si cu oxigen, cat si functia de mentinere a unei temperaturi constante? Esti, deci, constient, ca dupa aer, apa este elementul cel mai important pentru sustinerea vietii? Daca lucrurile stau asa, tu ce faci pentru sanatatea organismului tau? Ce fel de apa bei? Ce cantitate de apa consumi zilnic? Crezi ca trebuie sa bei 2.5 l de apa pe zi sau consideri ca acesta este doar un mit? Ai auzit de filtrele pentru apa, astfel incat tu sa bei, de la robinet, o apa curata, proaspata si fara impuritati?

Daca esti interesat de un astfel de aparat, Filtre Apa Aquasana din Sibiu iti pune la dispozitie cateva variante de filtre, pe care le poti monta la tine acasa, la chiuveta sau, mai precis, sub chiuveta. Practic, comod si… sanatos. Numai cu Filtre Apa Aquasana!

Daca te preocupa sanatatea ta, ai grija ce fel de apa bei!

Stii zicala cea mult cunoscuta care spune ca esti ceea ce mananci? Putem adauga ca esti si ceea ce bei! Daca bei o apa murdara, cu impuritati, cu clor si rugina si cate si mai cate bacterii si microorganisme, atunci este foarte putin probabil ca vei reusi sa-ti mentii o stare de sanatate optima pentru un timp indelungat.

In schimb, daca bei o apa curata, inodora si insipida, fara impuritati si alte bazaconii in ea, cu un Ph adecvat, ai toate sansele sa-ti ajuti organismul sa se mentina tanar si sa elimine toxinele intr-un mod cat mai eficient.

De ce trebuie sa bei apa? Cu siguranta ai auzit la televizor reclama cum ca ese recomandat sa bei 2.5 l de lichide pe zi, de preferat apa, nu bere cum ar vrea sa creada barbatii, in special pe timp de vara. Unii oameni considera ca aceasta reclama este o prostie si ca nu are nici o baza reala. Insa, daca e sa ne luam dupa faptul ca organsimul uman este alcatuit intre 70% si peste 90% apa, depinde de organe, mai esti de aceeasi parere ca apa nu este importanta?

Filtre Apa Aquasana – respect pentru oameni si pentru viata

Cercetatorii au descoperit ca in creier nu exista un centru al setei, la fel cum exista in cazul foamei si atunci tu nu vei resimti setea. Deci, trebuie sa bei apa din timp, pe tot parcursul zilei, pentru a evita deshidratarea.

Ce fel de apa bei? Nu apa plata e cea mai buna, cum ai fi tentat sa spui. Probabil ca doar apa de izvor, insa nici aici nu Pentru o apa curata, alege Filtre Apa Aquasana!1putem stii cu siguranta ce bem, mai ales de cand gradul de poluare a atins cote alarmante.

Acum, poti sa bei o apa curata si sanatoasa la tine acasa. Cum? Cumpara un filtru de apa de la Filtre Apa Aquasana si ai rezolvat problema. Acesta se monteaza foarte usor, sub chiuveta, in aproximativ 10 minute si… gata! Cu ajutorul acestui filtru poluantii, impuritatile sau clorul nu mai au nici o sansa.

Daca ai nevoie de un sistem de filtrare apa sub chiuveta, ia legatura cu firma Filtre Apa Aquasana. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0800-008.014 si 0727-328.288 sau trimite un e-mail pe adresa office@enqan.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre pavele.