Pensiunea Rozeclas – evadeaza din cotidian!

Zgomotul infernal și poluarea de care ai parte în viața de la oraș te fac de multe ori să înnebunești și îți dau senzația că nu mai ai la îndemână nicio soluție de scăpare. Cu toate acestea, există o multitudine de locuri absolut mirifice pe care această țară le pune la dispoziție, locuri în care natura încă mai deține supremația în bătălia cu marile centre industriale. Totodată, există și situații în care, beneficiind de ajutorul naturii, omul a realizat lucruri cu adevărat deosebite, în această categorie intrând pensiunile care se întind de-a lungul și de-a latul spațiului carpato-danubiano-pontic.

O astfel de pensiune care stă la dispoziția dumneavoastră este Pensiunea Rozeclas, situată la ieșirea din Oradea spre Deva, la limita dintre zona rurală și zona urbană. Inaugurată relativ recent, în 2008, Pensiunea Rozeclas, se prezintă în fața clienților într-un stil arhitectural classic, îmbinând plăcut elementele de modernism cu elegantă și rafinamentul, care fac orice trecător pe deplin mulțumit.

Probabil că mulți dintre dumneavoastră vă întrebați care este pasul următor din punct de vedere turistic pe care îl puteți face după ce v-ați cazat la această pensiune. Ei bine, aflați că Rozeclas este situață într-o poziție excelentă, legând practic metropola Orădeană de celebrele stațiuni balneare cu apă termală din Băile Felix, dar și la alte destinații turistice precum 1 Mai, Peștera Urșilor, Satul de vacanță Boga, Lacul cu Nuferi, Stana de Vale sau Parcul natural Apuseni. De asemenea, pensiunea este relativ apropiată de aeroport (3-4km) și de Vama Borș (12km).

Pentru că proprietarii pensiunii se gândesc la confortul desăvârșit al fiecărui client, aceștia au pus la dispoziție o gamă extinsă de servicii, menite să vă facă viața perfectă:

– Cazare în camere cu duş;
– Cazare în camere cu cadă;
– Restaurant la parterul pensiunii;
– Bar în incinta pensiunii;
– Internet wireless la liber
– Încălzire centrală
– Gradină cu gazon
– Grătar în curte
– Camere cu balcon
– Cablu TV

Aceste utilități sunt destinate tuturor celor 15 camere ale pensiunii. Mai mult, o parte din camere au terasă proprie de unde veți putea admira peisajul. Mobilate modern, camerele va oferă tot confortul necesar pentru ca dumneavoastră sa va bucurați de o vacanta relaxantă.

În afară de cazarea propriu-zisă, pensiunea dispune și de un un restaurant perfect pentru organizarea evenimentelor importante din viata dumneavoastră, precum nunti, botezuri sau petreceri aniversare. Acesta are o capacitate de 140 de locuri și oferă un meniu complet de servicii: amenajarea sălii, invitații, aranjamente florale, limuzina, tortul miresei, buchetul miresei, pregătirea lumânărilor nașilor, muzică, poze și înregistrări video.

Un aspect esențial prin care managementul Pensiunii Rozeclas se diferențiază față de alte pensiuni este acela că preturile sunt negociabile și diferă în funcție de perioada de cazare, gradul de ocupare și perioada de sezon.

Din gama de oferte speciale pentru clienți speciali fac parte:
oferim reducere 10% pt o perioada mai mare de 3 zile si in weekend. (rog contact telefonic)
– 2 camere pregătite special pentru accesul cu animale de companie
– de Revelion tariful la cazare este 120/noapte pentru 2 pers. Dacă se închiriază integral pentru grup organizat, se oferă discount.

Contact :
Judeţ: Bihor
Localitate: San Martin
Adresa: Str. Zona ANL nr. 2/R
Telefon: 0740 122 363

În momentul în care veți contacta firma, menționați ca ați găsit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obține cel mai bun preț.