Pensiunea – restaurant Rozeclas – pentru organizarea nuntii perfecte

Sunteti in cautareaorganizare nunti locatiei de vis pentru nunta dumneavoastra? Vreti ca administratorii acestei locatii sa va ofere servicii complete in materie de organizare de nunta si, in acelasi timp, o locatie de vis pentru cel mai frumos moment din viata dumneavoastra? Foarte simplu! Apelati la serviciile organizatorice ale pensiunii – restaurant Rozeclas, din Bihor.

Restaurantul pensiunii Rozeclas este o constructie relativ noua, data in folosinta in anul 2008 si functioneaza pe intreaga perioada a anului. Pensiunea este situata la iesirea din Oradea spre Deva, la limita dintre zona rurala si zona urbana, fiind o zona numai buna pentru organizarea celui mai frumos moment din viata dumneavoastra.

Pensiunea este conceputa intr-un stil modern, elegant si rafinat, in care cele 15 camere decorate intr-o maniera eleganta si moderna va asteapta sa va cazati in conditii excelente. Pensiunea este impartita astfel: 8 camere cu pat matrimonial, 4 camere cu doua paturi, trei camere cu trei paturi, totalizand 36 de locuri de cazare. Dintre dotarile camerelor amintim grup sanitar propriu cu dus sau cada, televizor, internet wireless, incalzire centrala si telefon. Parcarea pensiunii este foarte incapatoare, fiind accesibila chiar si camioanelor de talie mica.

Printre serviciile oferite de Restaurantul – Pensiune Rozeclas se numara si serviciul de organzare nunti. Restaurantul, fiind foarte incapator (140 de persoane), reprezinta o solutie ideala pentru organizarea unei nunti. Mobilierul atent ales, culorile calde si amenajarea moderna fac din restaurantul bihorean cea mai potrivita alegere pentru o nunta de vis.

Spatiul restaurantului nu necesita o amenajare foarte laborioasa, decoararea salii putandu-se realiza la cele mai mici preturi.

Sloganul pensiunii – restaurant Rozeclas ofera ceea ce ei numesc “totul intr-un singur loc”. Dintre acestea amintim urmatoarele servicii de care compania se ocupa pentru organizarea nuntii dumneavoastra: invitatiile de nunta, amenajarea salii, aranjamentele florale – pene – pietre pretioase, buchetul miresii, lumanarile nasilor, tortul miresii, limuzina care sa va insoteasca peste tot, muzica – D.J., servicii profesioniste pentru inregistrarea amintirilor: inregistrari video si fotografii dintre cele mai deosebite.

Pe langa toate acestea, Pensiunea – restaurant Rozeclas se poate ocupa si de organizarea meniului nuntii dumneavoastra, fara sa faca pic de rabat de la calitate.

Cadrul intim din Restaurantul – Pensiune Rozeclas contribuie la crearea unei atmosfere festive in care sa va bucurati alaturi de persoanele dragi pe care le veti invita la cel mai deosebit eveniment din viata dumneavoastra.

In functie de nevoile, cerintele si preferintele fiecarui client in parte, Rozeclas ofera o gama personalizata de servicii pentru organizarea unei nunti exceptionale. Acest eveniment este unic in viata dumneavoastra si este o ocazie unica pentru a va simti special si pentru a oferi celor dragi amintiri aparte.

Cu atat de multe servicii organizatorice  oferite de o “simpla” pensiune este mai mult decat ideal sa optati pentru Rozeclas pentru organizarea nuntii dumneavoastra. Acestia se vor organiza astfel incat atat dumneavoastra, cat si invitatii dumneavoastra sa aveti parte de o petrecere deosebita.

Date de contact:organizare nunti

Denumire: Pensiune – restaurant Rozeclas;

Numar de telefon: 0740 122 363;

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .