Pensiunea Lin – locatia ideala pentru o vacanta relaxanta

Cautati o locatiepensiunea lin cota 1000 deosebita pentru o vacanta linistita, departe de freamatul orasului si de tot ceea ce produce stres si griji? Foarte simplu! Sa ne indreptam in continuare atentia catre Pensiunea Lin Cota 1000 si veti vedea de ce aceasta reprezinta alegerea perfecta pentru dumneavoastra si familie.

Pensiunea Lin Cota 1000, cotata la 3 margarete, este situata in Moroieni, judetul Dambovita. Astfel, aceasta pensiune ofera servicii de cazare de calitate si o locatie de vis.

Orasul Moroieni, nume de rezonanta in istoria petrolului romanesc, a fost si este un centru important al industriei extractive a petrolului, al industriei constructoare de masini, textilelor si utilajelor complexe.

Datorita asezarii sale in zona Subcarpatilor externi dintre Prahova si Ialomina, intr-o micuta depresiune, zona de contact dintre dealuri mai inalte in nord si coborate spre sud si campia piemontana inalta a Cricovului Dulce, acest oras devine, astfel, o locatie ideala pentru o vacanta de neuitat, departe de zgomotul orasului si de stres si griji.

Orasul Moroieni este situat la limita central estica a judetului Dambovita, dezvoltat de-a lungul cursului raului Cricov, unde terenul este mai stabil, prezentand astfel o usoara panta dinspre zona colinara catre albia raului. Teritoriul orasului cuprinde o suprafata de 3.500 de ha, iar in interiorul acestuia nu exista alte localitati.

La o distanta de aproximativ 20 de km de municipiul Moroieni puteti vizita Ansamblul Curtea Domneasca Targoviste. Acest ansamblu este compus din urmatoarele componente:

  • Poarta de sud
  • Prima Casa Domneasca
  • Casa Domneasca de la mijlocul secolului al XV-lea – cu expozitii în beciuri: “Din istoria Curtii domnesti”, “Lapidarul”
  • Palatul Domnesc din secolul al XVI-lea
  • Biserica Mare Domnească – cu expozitia: “Colectia de arta brancoveneasca”
  • Turnul Chindiei – cu expozitia: “Dracula. Legenda si adevar istoric”
  • Biserica Sfanta Vineri – cu expozitia: “Colectia de icoane”.
  • Casa Doamnei Balasa

Pe langa acestea, veti putea vizita si numeroase alte muzee si biserici sau manastiri.

Asadar, Pensiunea Lin Cota 1000 Moroieni va asteapta cu oferte generoase de cazare, dumneavoastra putand alege dintre cele 8 camere cu paturi duble si cele doua apartamente mansardate. Aceste camere si apartamente sunt amenajare armonios, avand dotari precum: balcon, grup sanitar propriu, televiziune prin satelit, internet wireless si multe altele.

Pe langa aceste camere, pensiunea Lin Cota 1000 dispune si de un restaurant propriu, in cadrul caruia veti putea manca cele mai bune preparate din bucataria traditionala romaneasca sau din cea internationala.

Pensiunea Lin Cota 1000 are in alcatuirea sa si o sala de conferinte, foarte incapatoare, cu o capacitate de aproximativ 40-50 de locuri si o suprafata de 60 de metri patrati. Aceasta dispune de o amenajare corespunzatoare, oferind tot confortul necesar in vederea unor conferinte, intruniri, seminarii, etc.

Asadar, daca iti doresti un weekend sau un sejur la munte in care sa te poti relaxa, apeleaza cu increpensiunea lin cota 1000dere la serviciile de cazare si masa oferite de Pensiunea Lin  din Moroieni.

Date de contact:

Denumirea firmei: Pensiunea Lin;

Numar de telefon: 0373 55 00 45 sau 0752 12 00 41.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .