Pensiunea Ciobanelu – cel mai bun loc de cazare in Voineasa

fe1ab2b6a8b6f37d12ef74d83c5fa6c7Cautati un loc linistit in care sa va petreceti concediul? Vreti sa nu aveti de-a face cu restul lumii, sa va incarcati bateriile si plamanii cu aer proaspat si curat de munte, sa scapati de stressul cotidian? Vreti sa alungati gandurile negative si sa nu mai fiti nevoiti sa pasiti pe asfaltul prafuit si fara luciu? Atunci trebuie sa apelati cu siguranta la Pensiunea Ciobanelu pentru cele mai bune oferte de cazare Voineasa. Facilitatile gratuite, spatiul generos, curtea mare, posibilitatile nenumarate de petrecere a timpului liber si confortul sporit sunt doar cateva dintre avantajele pe care le veti avea daca alegeti sa vizitati Pensiunea Ciobanelu.

De ce Pensiunea Ciobanelu pentru o vacanta de vis? Cazare Voineasa avantajoasa!

Daca unii prefera marea, atunci cu siguranta exista si o categorie aparte de oameni care iubesc muntele. Si, cum concediile se fac mai mult vara si iarna, Pensiunea Ciobanelu va ofera numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece. Ce farmec ar avea sarbatorile de iarna fara un derdelus si fara zapada din belsug? Ce rost ar avea concediul din perioada verii fara o gura de aer rece de munte? De la mic la mare, tristii sunt asteptati sa aleaga cea mai buna oferta de cazare in Voineasa, la Pensiunea Ciobanelu. De asemenea, daca vreti sa organizati anumite evenimente mai restranse, pensiunea va pune la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie pentru o nunta, un botez sau un majorat de vis. Cazarea in Voineasa, la Pensiunea Ciobanelu, este avantajoasa nu numai din punct de vedere financiar. Aici puteti vizita lacul Galbenu si Petrimanu, Vidra, si sa ajungeti si in Voineasa. De asemenea, de la Vidra, urcati cu telecabina si peisajul este unul de vis. Cadrul natural este unul exceptional, iar turistii pot face numeroase trasee montane. De asemenea, gazdele sunt primitoare si raspund la toate solicitarile turistilor. Cazarea in Voineasa la Pensiunea Ciobanelu va ofera 23 de camere si apartamente, precum si terase, foisoare, o terasa ponton de aproximativ 150 mp, loc de joaca penru copii, gratare, o parcare generoasa si loc de agrement. Mancarea este buna si proaspata, Pensiunea Ciobanelu dispunand si de un restaurant cu bucatarie traditionala. Pentru pasionati de tehnologie, Pensiunea Ciobanelu va ofera internet wireless gratuit non stop si acces la televizor.

Cazare Voineasa pentru orice buzunar la Pensiunea Ciobanelu

Pensiunea Ciobanelu va asteapta sa ii calcati pragul si sa reveniti ori de cate ori aveti cateva zile libere. Pensiunea Ciobanelu va face oferte de cazare in Voineasa la preturi accesibile, cu numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber. La Pensiunea Ciobanelu sunt asteptate atat familiile cu copii, cat si grupuri de prieteni sau echipe de la acelasi loc de munca. Cazarea in Voineasa nu va ofera numai relaxare si aer curat, ci si posibilitatea de a vizita noi locuri, de a fi departe de lumea agitata a oraselor si de a va petrece timpul liber asa cum nici nu visati!