Parkitrans Com – Arcuri lamelare, piese auto fundamentale pentru siguranta la volan!

arcuri lamelareDesi nu se afla la vedere, componentele care alcatuiesc sistemul de suspensie al unei masini sunt fundamentale pentru orice autovehicul, de la o masina obisnuita, pana la utilaje de mari dimensiuni. Aceste componente conecteaza caroseria cu rotile masinii si ofera stabilitatea pe sosea. Din seria de componente care alcatuiesc sistemul de suspensie al unei masini fac parte: arcurile si bara stabilizatoare; articulatiile si prinderile; bucsele si amortizoarele. In ceea ce priveste arcurile lamelare, ele sunt componente de o importanta capitala pentru sistemul de suspensie. Oricand, o foaie rupta a arcului va poate aduce mari dificultati in bunul mers al masinii. In cazul in care intampinati probleme cu aceste arcuri lamelare, Parkitrans Com va vine in intampinare cu o gama ampla de astfel de piese auto compatibile cu camioane, remorci, semiremorci si alte tipuri de autoutilitare.

Arcuri lamelare Parkitrans Com, produse noi pentru siguranta maxima in trafic!

Orice posesor al unor utilaje de transport al marfurilor este constient de faptul ca inspectia periodica a sistemului de suspensie cu arcuri lamelare si alegerea unor inlocuitoare de calitate pentru aceste piese este o actiune vitala. In urma acestui proces nu se va pune in pericol siguranta transporturilor de marfuri. Oricand aveti nevoie, Parkitrans Com va ofera arcuri cu foi pentru camioane de calitate germana, importate si in stare perfect noua.

Indiferent ca aveti nevoie de aceste piese pentru service-ul auto pe care il detineti sau pentru repararea propriului camion, nu ezitati sa apelati la firma din Sibiu. La firma din Transilvania gasiti o gama diversificata de arcuri lamelare, compatibile cu multe modele si marci de utilaje, printre care Iveco, Man, Renault, Mercedes, Volvo, Scania si multe altele.

Aceste arcuri lamelare sunt construite de unii dintre cei mai importanti producatori de pe piata de profil, si anume: Schomacker, Weweler si Winkler. Pe toate dintre ele, Parkitrans Com le ofera spre comercializare la un raport optim calitate-pret.

Arcuri lamelare cu foi pentru camioane, remorci si autoutilitare!

Cand vorbim de arcurile cu foi, vorbim de partea cea mai importanta a suspensiei  unui camion sau a suspensiei unui  SUV. Aceste foi sunt coloana vertebrala a vehiculelor,  oferind capacitatea de incarcare si au impact important asupra calitatii calatoriei si a sigurantei transportului. De foarte multe ori, aceste foi se deterioreaza sau intreg arcul se uzeaza si trebuie inlocuit pentru evitarea unor accidente. Cand intampinati astfel de probleme tehnice, Parkitrans Com va sare in ajutor atat cu arcuri cu foi pentru camioane, cat si foi separate.

Tot la depozitul firmei din centrul tarii puteti gasi si arcuri cu foi pentru o gama larga de marci de remorci si semiremorci. Piesele sunt importate din Germania si alte tari europene si se ridica la cerintele de calitate impuse in Uniunea Europeana.

De foarte multe ori, exista cazuri in care mecanicii va mai pot salva arcurile, astfel ca se intampla sa aveti sansa de a inlocui doar foile acestor piese auto. Pentru a va ajuta in acest sens, Parkitrans Com va pune la dispozitie si foi de arc pentru o gama larga de autovehicule, importate din Germania. De asemenea, daca doriti o verificare a starii arcurilor, va puteti prezenta la service-ul auto din Sibiu al companiei, acolo unde vi se poate rezolva orice problema.

Infiintata in anul 1994, firma din Ardeal mai comercializeaza, pe langa arcuri lamelare, si placute de frana pentru camioane marca Volvo, Scania, Iveco, Mercedes, Renault, Man, Daf si Saf.

Date de contact:

Strada Caprelor nr. 2, Sibiu

Telefon: 0740.059.804

Fax: 0269.237.117

E-mail: parkitrans@yahoo.com

Articol oferit de zoom-biz.ro!