Pardoseli elicopterizate oferite de Real Pav!

Pardoseli-elicopterizate-pkQRkSpatiile industriale sunt locatii in care traficul poate fi destul de intens; mai mult decat atat, utilizarea unei game vaste de utilaje pentru productie sau transport produse poate afecta in timp structura oricarui tip de pardoseala. Din aceasta cauza, foarte multi constructori aleg utilizarea unor materiale rezistente si durabile, care sa permita utilizarea spatiului pentru cat mai mult timp, fara a fi nevoie de imbunatatiri la nivelul pardoselii. In cazul in care cauti solutia optima pentru spatiul tau industrial, iti recomandam pardoselile elicopterizate oferite de catre firma Real Pav.

Ce sunt pardoselile elicopterizate?

Pardoselile elicopterizate sunt pardoseli industriale extrem de rezistente in cazul compresiunii si al abraziunii, datorita stratului de quartz cu care sunt acoperite. Acestea sunt fabricate din beton armat, fiind acoperite cu un strat de uzura (monolitic), ce ofera un grad de rezistenta crescut in comparatie cu alte tipuri de finisare.

In ce domenii pot fi utilizate pardoselile elicopterizate?

Pardoselile elicopterizate pot fi utilizate intr-o gama larga de domenii, datorita proprietatilor extraordinare pe care le au. In mare parte, recomandam utilizarea acestui tip de pardoseli pentru spatii ca:

  • Hale industriale
  • Depozite
  • Centre comerciale
  • Fabrici
  • Ateliere
  • Service-uri auto
  • Parcari interioare
  • Statii de alimentare benzina

…si multe altele.

Avantajele pardoselilor elicopterizate

In primul rand, pardoselile elicopterizate au ca avantaj rezistenta ridicata la uzura, un aspect extrem de important cand vine vorba de traficul intens ce are loc in majoritatea spatiilor enumerate mai sus. Pe langa rezistenta la trafic intens, pardoselile elicopterizate au si un grad ridicat de impermeabilitate.

In al doilea rand, acestea sunt extrem de avantajoase din punct de vedere financiar, deoarece materialele utilizate sunt relativ ieftine, desi sunt de calitate. Mai mult decat atat, rezistenta pardoselii te ajuta sa economisesti banii pe care i-ai fi cheltuit in mod normal pentru reparatii. In plus, pardoselile elicopterizate sunt foarte usor de intretinut; nu esti nevoit sa achizitionezi produse de intretinere sau de curatare si nici echipamente speciale.

Un alt avantaj al lor, este multitudinea de posibilitati pe care le ofera. De exemplu, in cazul in care doresti sa construiesti o pardoseala noua pentru spatiul comercial pe care il detii si vrei ca aceasta sa fie rezistent, insa ai vrea sa fie si atractiv pentru orice client care iti calca pragul, produsele noastre reprezinta solutia ideala. Pardoselile elicopterizate Real Pav iti sunt puse la dispozitie intr-o gama vasta de culori si au un design cu adevarat deosebit, ceea ce le face ideale utilizarii in acest domeniu.

Real-Pav – expertul tau in pardoseli industriale!

Compania Real Pav are ca obiectiv executia pardoselilor industriale, avand o experienta vasta in astfel de proiecte si un portofoliu impresionant. Punctul forte al companiei noastre este realizarea pardoselilor din beton armat cu strat de uzura din quartz; firma noastra se ocupa si cu executia pardoselilor din beton sclivisite cu strat de uzura , realizarea parcarilor si a drumurilor de acces din beton, dar si realizarea rampelor antiderapante. Echipa noastra de profesionisti acorda o atentie deosebita fiecarei lucrari in parte, utilizand atat materiale superioare din punct de vedere calitativ, dar si utilaje de ultima generatie. Scopul nostru este sa multumim fiecare client si sa realizam lucrari durabile si apreciate.

Alege pardoselile elicopterizate Real Pav! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.realpav.ro !