Pardoseala suprainaltata prin Malex Concept Design – Lucrari moderne ale profesionistilor

pardoseala suprainaltataAstazi, mai intens ca niciodata, domeniul constructiilor reprezinta unul dintre cele mai dinamice sectoare de activitate, avand astfel perspective considerabile de dezvoltare. Acest lucru este datorat unui context economic si a unor investitii aflate pe o panta ascendenta in Romania. Aceasta miscare continua in domeniu constructiilor are repercusiuni pozitive si in transformarile care au loc la nivelul industriei materialelor si a tehnicilor de constructie. Una dintre tehnicile materiale care castiga un teritoriu tot mai extins in domeniu este reprezentata de asa-numita pardoseala suprainaltata, o modalitate iscusita a arhitectilor de a realiza lucrari perfecte indiferent de obstacolele intalnite in unele spatii. O echipa de specialisti gata sa va ajute in acest sens este si cea de la compania Malex Concept Design din Bucuresti.

De ce sa alegem lucrarile de pardoseala suprainaltata realizate de Malex Concept Design?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul cat se poate de simplu si de inteles pentru majoritatea celor care au o idee referitoare la realitatile cotidiene. Astfel, cu totii stim ca in zilele noastre, este de neconceput ca o cladire, indiferent de natura ei, sa fie lipsita de energie electrica, internet, cablu, telefon etc. Ce inseamna toate acestea ? Cabluri, cabluri si iar cabluri. Cum facem ca ele sa dispara ca prin minune, iar birourile noastre sa castige spatiu ? Ei bine, raspunsul este constructia acestei pardosele suprainaltate! 

Lucrarile de pardoseala suprainaltata au cunoscut o dezvoltare progresiva odata cu aparitia echipamentelor electrice si electronice in spatiile de birouri. Pentru arhitecti, proiectanti si toti cei responsabili din domeniu, aceasta a insemnat o noua directie de abordare. Prin urmare, nu a durat mult timp pana cand pardoselile de acest gen sa ajunga cea mai buna solutie pentru multe proiecte tehnice.

Cunoscuta si sub denumirea de pardoseala flotanta, acest tip de constructie realizata de firma din capitala este printre cele mai moderne si inteligente produse folosite de maestrii constructiilor in toate genurile de proiecte (cladiri de birouri, centre medicale, spitale, unitati de invatamant, sali de sport, hoteluri, moteluri, centre comerciale, hale industriale, depozite etc), dar si la lucrari de anvergura, executate conform exigentelor internationale, care sa evidentieze o arhitectura de calitate.

Avantajele pe care aceasta pardoseala suprainaltata le ofera!

Aceste tipuri de pardoselile suprainaltate realizate de Malex Concept Design pot fi instalate, reinstalate si schimbate usor conform cerintelor, permitand astfel instalarea usoara a cablurilor, instalatiilor de climatizare si hidraulice, fara a folosi metoda clasica de cablare prin perete sau pardoseala. In ceea ce priveste modul de realizare, trebuie spus ca pardoseala suprainaltata se realizeaza pe baza unui schelet mecanic care mai apoi, se acopera cu panouri din lemn care, la randul lor, sunt acoperite cu pardoseala din PVC, mocheta sau parchet, in functie de preferinte si necesitati.

Primul si unul dintre cele mai importante avantaje ale acestor lucrari este durabilitatea. Astfel, gratie simplitatii componentelor, timpul de instalare al pardoselilor flotante se reduce la minim. In ceea ce priveste lucrarile de mentenanta pentru o pardoseala suprainaltata, acestea se realizeaza fara a mai sparge sau strica podeaua, iar interventia poate fi totala, usoara si rapida.

Procesul de instalare a cablurilor si conductelor este simpla si nu se adauga la costurile de baza deoarece aceste sisteme pot fi oricand modificate sau extinse. Prin urmare, nu vor aparea probleme de proiectare sau instalare pentru sistemele noi.

Iata sinteza tuturor avantajele pe care o pardoseala suprainaltata Malex Concept Design le ofera clientilor:

– deosebite din punct de vedere estetic

– accesul facil in orice spatiu

– flexibilitate (permit reamenajari ale incaperilor);

– instalare rapida

– este permisa utilizarea pardoselei imediat dupa ce a fost instalata;

– rezistenta la uzura, la toate solicitarile ce pot aparea frecvent in spatiile pentru care au fost proiectate;

– proprietati antistatice, antiderapante, ignifuge, antialegice, nu pun in pericol sanatatea si securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului;

–  usor de curatat si intretinut, reducand cheltuielile de intretinere a cladirii si instalatiilor, sunt suportul ideal pentru constructiile a caror executie trebuie realizata in ritm accelerat si presupune o utilizare frecventa si indelungata.

In afara de aceasta pardoseala suprainaltata, Malex Concept Design, o companie aparuta in 2006, mai pune la dispozitia clientilor: parchet stratificat, laminat, masiv sau parchet pentru baie; mocheta, pardoseala pentru exterior, gazon ornamental pentru decoratiuni gradini si sintetic pentru terenurile de sport si amenajari stradale, covoare PVC, linoleum si multe altele.

Date de contact:

Bucureşti, Str. Portile de Fier. 48 C, Sect. 2

Telefon: 0726.283.836 / 0729.098.990

Articol oferit de zoom-biz.ro!