Parchet stejar pentru iubitorii calitatii

parchet-stejar

Daca te numeri printre persoanele care considera ca parchetul din lemn masiv reprezinta una dintre cele mai bune optiuni pentru amenajarea interioara a casei talei, deoarece are o durata de viata mult mai lunga decât a unui parchet laminat, atunci noi îti facem cunostinta cu parchet stejar ideal pentru asteptarile tale.

Descopera mai mult informatii despre beneficiile achizitionarii unui astfel de parchet, cât de viabila este aceasta alegere, dar si locul de unde poti achizitiona parchet stejar la preturi cât mai accesibile.

De ce sa alegi parchet stejar pentru casa ta?

Într-adevar, parchetul din lemn masiv face de cele mai multe ori diferenta, dar de ce sa alegi tocmai un parchet stejar?

Daca ar fi sa facem o mica referire la istoria folosirii acestei esente de lemn în confectionarea parchetelor, putem ajunge la concluzia ca de fapt, calitatea acestuia este data de rezistenta în timp la diferiti factori.

Mai mult, comparativ cu alte tipuri de parchet fabricate din lemn masiv, acest parchet stejar prezinta o variatie foarte mica referitoare la culoare. De asemenea, absenta nodurilor, a gaurilor de insecte, a crapaturilor sau a altor denivelari, ridica un parchet stejar la un rang net superior celorlalte din clasa acestuia!

Care este rezistenta în timp a unui parchet stejar?

Fiind confectionat dintr-o esenta de lemn care prezinta un nivel al duritatii destul de ridicat împotriva degradarilor, unui parchet stejar i se confera automat o rezistenta în timp mult mai mare decât a altor parchete.

Mai mult, printr-o întretinere adecvata, care este reprezentata printr-un proces de curatare destul de usor, implicând folosirea unor solutii de curatat special concepute pentru suprafetele din lemn, durata de viata a unui parchet stejar poate fi prelungita foarte mult.

Un alt avantaj al acestui tip de parchet îl constituie, cu siguranta, posibilitatea reconditionarii acestuia de mai mult ori de-a lungul timpului, asadar se poate considera o investitie foarte buna în confortul casei.

Decolandia.ro: parchet stejar la preturi accesibile 

Cauti sa-ti schimbi pardoseala veche cu una noua, dar nu stii pentru ce tip de parchet sa optezi? Noi îti propunem sa intri pe magazinul online decolandia.ro si sa faci cunostinta cu parchet stejar din lemn masiv, care reprezinta unul dintre cele mai rezistente parchete de acest tip.

Pretul unui astfel de parchet nu este tocmai cel mai ieftin, comparativ cu cel al unui parchet laminat, dar printr-un proces de întretinere cât se poate de corect, poti prelungi viata acestuia, rezultând astfel într-o alegere viabila.

Calitatea parchetelor oferite de site-ul http://decolandia.ro o depaseste pe cea a altor site-uri sau magazine de specialitate, iar preturile sunt gândite în asa maniera, încât sa-ti poti permite achizitionarea produselor de care ai nevoie. Asadar, intra cu încredere pe decolandia.ro si arunca o privire la ofertele expuse.