Panza pe sasiu – opera ta sub forma de tablou

panza pe sasiu

De cand ne nastem, fiecare dintre noi are niste talente aparte. Multi oameni din zilele noastre incep sa fie atrasi de magnifica arta a picturii. Exista diverse metode prin care ne putem etala talentul artistic, prin care putem arata cat de buni suntem. Majoritatea artistilor si a oamenilor care au o pasiune pentru aceasta arta folosesca panza pe sasiu. Ei aleg acest lucru pe care sa picteze pentru ca este un material mult mai bun, in care culoarea se imprima mult mai bine si este un mod de a iti expune lucrarile.

Intra pe profiart.ro pentru a gasi diverse tipuri de panza pe sasiu si diverse recomandari facute de artisti. Aceste panze pe sasiu sunt de cea mai buna calitate, au dimensiuni variate si ajuta la pastrarea sau expunerea lucrarii de arta, puntand deveni chiar tablou.

                 De ce panza pe sasiu?

Precum am precizat anterior, panza pe sasiu este o inventie care a avut un impact major in domeniul artei. Pictorul are un control mult mai bun al suprafetei de lucru, este usor de carat, iar materialul panzei este mult mai eficient decat o foaie, culorile imprimandu-se mai bine si pastrandu-si luciul special.

Mai mult decat atat, pe panza pe sasiu se realizeaza majoritatea portretelor sau a creeatiilor dupa un model uman, pentru ca panza pe sasiu poate fi pusa pe un suport vertical, fiind usor de manevrat, iar capodopera poate fi usor transportanta si pastrata, sau chiar expusa in diverse galerii de arta. Este usor de expus deoarece este aproape ca un tablou, panza nedeteriorandu-se la atingere , culorile fiind evidentiate mai bine si detaliile fiind pronuntate.

                 Preturi panza pe sasiu

La fel ca orice alte materiale de lucru, pretul panzei pe sasiu variaza in functie de dimensiune si calitatea panzei. Pretul poate pleca de la 3-4 lei, pana la cateva zeci de lei. Ca orice alt produs, cu cat pretul este mai mare, cu atat sunt mai multe avantaje.

In primul rand, calitatea panzei este superioara, conservand culorile operei pentru o vreme mult mai indelungata si nu se decoloreaza. In al doilea rand, fiind de o calitate superioara, rezista mult mai bine la atingeri si la manevrarea cu scopul de a fi expuse. In adaos, suprafata panzei poate fi mult mai fina, mana fiind mult mai relaxata atunci cand pictezi.

                Greseli panza pe sasiu

In primul rand, multa lume nu alege cantitatea de culoarea care o pune pe panza, uneori fiind prea multa culoare. In al doilea rand, daca ai pictat ceva nu mai poti sterge, asa ca ar fi bine sa analizezi dimensiunile panzei pe sasiu si sa iti formezi o viziune clara asupra a ceea ce doresti sa pictezi. Nu in ultimul rand, trebuie sa avem mare grija cu depozitarea lucrarilor, pentru ca panza este usor e deteriorat, iar culorile si mai usor de distrus.

Detalii pe  WWW.profiart.ro