Panouri fotovoltaice – consuma curent electric fara sa platesti prea mult la factura de energie

logo_hatterPentru a obtine energie electrica fara prea multe cheltuieli, sau dispozitive, este cazul sa apelezi la sistemul de panouri fotovoltaice comercializat de compania ITechSol. Este o solutie buna ce nu polueaza mediul si rezista un timp indelungat.

Pentru panouri fotovoltaice apeleaza la ITechSol

Energia regenerabila este cea mai buna metoda folosita pentru a diminua consumul de resurse ale pamantului. Specialistii s-au orientat spre dispozitive ce pot folosi energia regenerabila si o pot transforma in energie electrica, sau in surse de incalzire. Acestea sunt metode putin costisitoare care te ajuta sa economisesti banii pe care i-ai fi dat la factura de curent. Toata lumea incearca sa faca economie, insa doar cei cu adevarat dornici si reusesc. Pentru clientii interesati, compania ItechSol a comercializat o gama de echipamente precum panouri fotovoltaice, pompe de caldura, panouri solare, turbine eoliene mici, pompe de caldura apa aer, pompe de caldura sol apa, si multe altele.

Din gama de panouri fotovoltaice, compania comercializeaza modelele policristaline ce pot produce curent de 230 W. In afara acestor panouri, ItechSol distribuie si Kit-uri fotovoltaice de mici dimensiuni, accesorii conectare, controller automatizare, invertoare, suporti montaj, sisteme complete cu conectare la retea, sisteme complete tip insula, accesorii diverse.

Achizitioneaza panouri fotovoltaice si economiseste consum energetic

Principalul rol al acestor panouri fotovoltaice este acela de a capta energia solara si a o converti in energie electrica. Curentul electric astfel obtinu poate fi utilizat imediat, sau poate fi inmagazinat in acumulatori. Panourile fotovoltaice sunt sigure si stabile in functionare, nu sunt periculoase si nu sunt predispuse la accidente de orice fel, in plus au o constructie robusta si nu se deterioreaza cu usurinta. Produc curent electric dar nu sunt o sursa de poluare, astfel incat mediul inconjurator nu este afectat.

Panourile sunt proiectate astfel incat sa rezista foarte multi ani. Detin o rama din aluminiu tratata impotriva coroziunii si sunt acoperite cu sticla rezistenta la temperaturi extreme. Aceasta sticla este transparenta si antireflexiva ce are rolul de a capta razele solare si a le retine.

Compania ITechSol se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Panourile fotovoltaice pot fi folosite pentru alimentarea cu energie electrica a unei locuinte, sau chiar si a unor spatii industriale. Deoarece panourile capteaza razele solare, mai exact lumina, si nu caldura, acestea pot fi utilizate indiferent de anotimp, atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece. Sunt cea mai buna solutie pentru o factura mai mica la energie.

Gandeste-te la cheltuielile pe care le ai in fiecare luna din cauza curentului consumat. Consumul este clar avand in vedere cate aparate sunt conectate la prize. De ce sa dai o suma mare de bani pe factura de energie cand poti sa apelezi la metode mult mai bune si mai practice.

Daca te-ai decis sa apelezi la aceasta solutie optima pentru locuinta ta atunci nu ezita si adreseaza-te celor de la ItechSol. Pentru a intra in legatura cu echipa responsabila din cadrul companiei poti trimite un emial la adresa contact@panoultau.ro, sau poti suna la numarul de telefon 0745.667.888. Apeleaza la sisteme viabile de ultima generatie. Achizitioneaza panouri fotovoltaice si bucura-te de beneficiile pe care ti le ofera.