Oxizi de colorat pavele de la A la Z, doar prin Kynita!

oxizi de colorat paveleSunt rezistente la uzura si rezistente la crapare, au un design modern, permit o aplicare usoara si sunt ideale atat zonelor rezidentiale, cat si celor comerciale. Pavelele, caci despre ele este vorba, reprezinta o alegere inspirata pentru toate suprafetele circulabile, de la curti de case, pana la alei din parc. Gratie proprietatilor unice, pavelele se bucura de o mare popularitate in randul celor pasionati de amenajari moderne si aspectoase.

Pavelele pot fi colorate astfel incat sa se incadreze perfect in peisajul disponibil. De la rosu la verde, de la galben la maron si de negru la orange, pavelele  pot fi colorate in orice nuanta cu ajutorul oxizilor! Rezultatul? Spectaculos!

Cauti oxizi de colorat pavele la preturi excelente? Vrei sa ai accesul la o gama de culori diversificata? Nimic mai simplu: apeleaza la Kynita, companie ce importa o serie de produse chimice, inclusiv oxizi de colorat pavele. Oxizii prezenti in oferta Kynita au o putere de colorare excelenta cu putere de acoperire avansata. Aceste produse pot fi utilizate cu succes in constructii pentru colorarea mozaicurilor si pietrelor artificiale, precum si pentru finisari pe baza de var si ciment.

Comercializam oxizi de colorat pavele intr-o paleta diversificata de culori: rosu, galben, verde, maron, negru, orange, alb, etc. Datorita diversitatii putem asigura orice cantitate de oxizi de colorat pavele, in orice culoare, in functie de necesitati. Dincolo de calitate, Kynita iti pune la dispozitie si tarife avantajoase!

Oxizi de colorat pavele-Culoare intensa, de durata!

Pavelele sunt elemente menite sa confere eleganta spatiilor exterioare! Pe langa aspectul estetic desavarsit, pavelele se comporta bine la abraziune, fiind rezistente laoxizi de colorat pavele factorii de mediu, crapare si uzura (datorita materialului dens si omogen). Mai mult, zonele astfel acoperite pot fi utilizate imediat dupa montare!

Montarea pavelelor pe strat de nisip permite desfacerea, recuperarea si refacerea pavajului in cazul interventiilor subterane. In plus, pentru imbunatatirea aspectului, pavelele se pot colora pe baza de oxizi, fapt care permite personalizarea aleilor cu un design original si durabil!

Colorantii nu se decoloreaza in timp, fiind rezistenti la actiunea razelor UV.

Prin aplicarea oxizilor de colorat se obtin pavele aspectuoase, cu design unic, adecvate oricaror amenajari exterioare. Prin culoare se obtine un plus de originalitate si o suprafata mai atractiva din punct de vedere estetic.

Kynita-Specialist in oxizi de colorat pavele!

oxizi de colorat paveleDaca vrei sa dai un plus de culoare lucrarilor tale, alege Kynita ca furnizor de oxizi de colorat pavele. Venim in intampinarea ta cu o gama diversificata de oxizi, de diferite culori, cu o foarte buna putere de colorare.

Oxizii de fier prezenti in catalogul nostru sunt deosebit de eficienti atat in industria  lacurilor si vopselelor, cat si in domeniul constructiilor. De asemenea, oxizii Kynita se pot utiliza  si in industria sticlei si a ceramicii!

Oxizii sunt usor de aplicat si nu necesita masuri suplimentare de protectie (oxizii nu sunt produse toxice). Culoarea pavelelor persista cel putin 10 ani si nu se decoloreaza sub actiunea razelor soarelui.

Produsele sunt ambalate in saci de hartie rezistenti si care cantaresc 25 de kilograme. Stocurile firmei noastre sunt mereu aprovizionate astfel ca poti comanda oricand oxizi de colorat pavele, in nuanta preferata!

Experienta de aproape 20 de ani ne-a propulsat in topul distribuitorilor  de substante si compusi chimici. Pentru a consulta intregul catalog de produse Kynita si pentru a comanda oxizi de colorat pavele, acceseaza pagina noastra de internet!