Oricine poate lua parte la cursuri de make-up

mireasa3Îmi amintesc de o zi din generală, cred că era pe la sfârșit de clasa a opta, când au venit câteva fete de liceu să ne prezinte diferite oferte. Au venit din mai multe locuri, a fost interesant. M-a ajutat oarecum să îmi fac o idee unde să merg mai departe, ce să vreau de la viață, pe scurt, mi-a dat o idee despre viitorul meu.

Cum spuneam, au venit să ne prezinte, vorbeau, plecau, veneau alte grupuri. Cele din final au fost cele mai interesante. Pe foare multe dintre colege le-au cucerit! Acestea făceau ceva cursuri de make up și ne-au făcut o demonstrație. A durat ceva, nu zic că nu, dar chiar a fost interesant, chiar și pentru băieți.

Au luat câteva fete dornice din primul rând și au început să le aranjeze, să ne povestească, a fost cea mai bună prezentare de până atunci. Din păcate au dat cam puține informații și nu știu câți au urmat acea cale. A fost ceva memoribaibl.

La facultate mai țin minte că erau câteva cursuri de make-up, au aprticipat chiar și colege de-ale mele. În fiecare zi vedeam pe Facebook noile creații. Au ajuns atât de multe încât nu mai vedeam nici anunțurile facultății. Toate culorile, curcubeuri peste tot. Unele erau amuzante, se vedea cine e începător, altele erau chiar reușite. Mi-au plăcut cele discrete în general. Nu cred că aș fi urmărit pozele, nici chiar în aceste condiții, dacă nu cunoșteam acele fete. A ajuns să îmi placă mai mult decât mă așteptam, dar tot nu era ceva pentru mine.

Acum pot spune că am ajuns să mă pricep cât de cât la asta. În mare parte să critic creațiile nereușite. Ar fi fost cam greu să nu se prindă nimic de mine, în atâția ani. Poate că mi-ar fi plăcut și mie să fac un curs de make-up, dar nu știu dacă aș fi continuat cu asta. Nu e un talent de-al meu, nu sunt bun la așa ceva în general. Sunt genul de persoană căruia i se pot atribui științele exacte. Nici măcar în photoshop nu mă descurc, deși știu să fac cam orice, nu am acea imagine în minte, deobicei merg pe încercate până ajung la ceea ce vreau.

În concluzie, pot spune că aceste cursuri de makeup sunt foarte utile atât persoanelor interesate să încerce cât și pentru cei care doresc să își facă o carieră din asta. Este nevoie doar de puțină voință, pasiunea există în fiecare din noi, doar trebuie regăsită. Este o meserie foarte frumoasă, meseria de a face oamenii frumoși. Sună puțin ciudat, însă vei face ceva cu adevărat deosebit, o dată ce vei prinde curaj în propriile cunoștințe.