Organizeaza evenimente memorabile utilizand serviciile Kotys Design & Events

Ai fost desemnat organizator pentru un eveniment anume si doresti sa planifici totul ca la carte? Daca vrei sa nu scapi niciun detaliu din vedere si iti doresti ca petrecerea organizata de tine sa fie una cu adevarat memorabila, tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi serviciile si produsele oferite de compania Kotys Design & Events care iti pune la dispozitie ajutorul de specialitate de care ai nevoie.

In organizarea unui eveniment, fie ca vorbim despre o petrecere privata, nunta, botez, serbarea zilei onomastice, majorate sau intalniri de afaceri ori evenimente de gala, trebuie sa aveti grija de toate aspectele ce conduc la obtinerea rezultatelor mult dorite. Astfel, plecand de la lucruri majore precum echipamentele de sonorizare, iluminatul adecvat, tema petrecerii, meniul, bauturile si asa mai departe si pana la cele minore precum husele pentru scaune, totul trebuie sa fie pus la punct din timp. In ceea ce priveste majoritatea serviciilor enumerate mai sus, acestea va sunt garantate de compania Kotys Design & Events.

Husele pentru scaune reprezinta o parte foarte importanta in organizarea unei petreceri. Scaunele trebuie sa fie imaculate si confortabile, si nu in ultimul rand, trebuie sa se asorteze cu tema evenimentului in cauza. Astfel, husele devin mult mai mult decat un simplu accesoriu, ele participand in mod direct la reusita petrecerii respective. In acest sens, firma Kotys Design & Events va ofera o gama mai mult decat variata de huse pentru scaune, acestea fiind usor de aranjat, dar si usor de curatat si intretinut. Husele pot fi achizitionate dar si inchiriate pentru cazul in care va sunt necesare doar pentru o singura ocazie.

Astfel aveti la indemana huse pentru nunti, pentru serate speciale sau gale de lux, sau huse clasice pentru petreceri private. Husele sunt realizate din bumbac si sunt disponibile intr-o diversitate de modele, care mai de care mai impresionante. Husele pot surprinde prin eleganta si rafinament, sau pot ajuta in crearea unei tematici comice. Indiferent de planurile pe care le aveti, acum puteti achizitiona sau inchiria husele pentru scaune perfecte. Tarifele solicitate de compania Kotys Design & Events pentru aceste servicii sunt mai mult decat avantajoase. Aceste tarife variaza in functie de perioada de inchiriere, de modelul ales si de numarul de huse solicitat. In functie de perioada si de comanda, se pot acorda si reduceri suplimentare sau alte servicii necesare in organizarea de evenimente deosebite.

Kotys Design & Events dispune de personal calificat si experimentat care va sta in orice moment la dispozitie cu sfaturi si asistenta in alegerea produselor potrivite, precum si in organizarea unor evenimente cu adevarat memorabile. Pentru a beneficia de aceasta consultanta, dar si pentru a comanda husele pentru scaune Kotys Design & Events nu trebuie decat sa utilizati datele de contact ce sunt listate in cele ce urmeaza.

Kotys Design & Events, date de contact:

Punct de lucru: Str. Ionascu nr. 1, corp A, parter (intrarea prin curte)
loc. Slatina, jud. Olt
Luni – Vineri: 8.00 – 17.00
Tel: 0766 900 888 (Cosmote)
0770 971 996 (Digi)
0742 032 333 (Orange)
0731 398 796 (Vodafone)

Articol oferit prin intermediul retelei Zoom-biz.ro