Optimed Medical, locul in care veti intalni cei mai buni medici oftalmologi

Mersul al doctor ii sperie pe multi oameni, din motive de cele mai multe ori nejustificate. Unele experiente neplacute din copilarie, cand dentistii lucrau fara anestestezie, au lasat amintiri neplacute multor romani, care au ajuns sa se teama de orice vizita la medic, chiar si pentru un control de rutina. Aparatura performanta din toate ramurile medicale a ajuns si la noi, asa ca ar trebui sa mergem la doctor cu incredere, nu doar atunci cand ne doare ceva, ci si pentru controale de rutina. Daca ne indreptam spre un cabinet specializat ori de cate ori banuim ca ceva nu e un regula sau pur si simplu pentru a ne asigura ca totul e bine dam sansa unor medici sa depisteze afectiunile din timp si sa ne prescrie un tratament adecvat, evitandu-se astfel complicatiile ulterioare.

Daca frica de dentist e inca una dintre fobiile multor oameni, frica de oftalmolog nu e, din fericire, atat de pronuntata. In medicul oftalmolog ar trebui sa vedem un prieten. Investigatiile oftalmologice de rutina nu sunt dureroase si putem fi siguri ca vom fi tratati cu caldura, mai ales daca alegem o clinica precum Optimed Medical.

Clinica de oftalmologie in Bucuresti

Daca vreti sa aflati daca aveti nevoie de ochelari sau daca e nevoie sa va schimbati dioptriile, medicii de la clinica Optimed Medical va asteapta la o consultatie intr-un mediu placut. Centrul oftalmologic germano-roman pune pe primul loc pacientul. Medicii folosesc pentru consultatie si pentru diagnosticare tehnologii performante. Masuratorile specifice se facĀ  cu multa atentie, iar dumneavoastra primiti toate informatiile de care aveti nevoie pentru tratamentul unor afectiuni.

Consultatii pentru pacientii de toate varstele

Consultatiile oftalmologice nu sunt dureroase, asa ca in nici un caz nu ar trebui sa treceti pragul clinicii Optimed Medical cu emotii. Medicii de aici va asteapta ori de cate ori aveti o intrebare sau doriti sa aflati mai multe despre sanatatea ochilor dumneavoastra.

Un lucru pe care putini oameni il stiu este ca afectiunile oculare se mostenesc in proportie de 50%. Asadar, daca cineva din familia dumneavoastra a suferit de vreo boala a ochilor este obligatoriu sa mergeti la medicul oftalmolog pentru controale de rutina si sa va aduceti si copiii de la cele mai fragede varste. Cu cat afectiunile sunt depistate mai din timp, cu atat tratamentul va avea mai mult succes. Orice disconfort in zona ochilor ar trebui semnalat imediat unui medic.

Sfaturi pentru ingrijirea ochilor

Stim cu totii cat de important e sa ne protejam pielea de razele ultraviolete, mai ales in timpul verii. La fel de important insa este sa ne protejam si ochii cu ochelari de soare de calitate. Ochelarii de soare nu sunt doar un accesoriu care se potriveste de minune unui chip bronzat si unor haine de vara. Sunt o masura de protectie de importanta careia ar trebui sa fim cu totii constienti. Expunerea la raze ultraviolete puternice poate sa afecteze ochii, chiar daca pe moment nu simtim ca ceva ar fi in neregula. Ochelarii de soare ar trebui sa fie purtati si iarna, cand razele soarelui reflectate in zapada devin periculoase pentru ochi.