Operatiuni de sablari geamuri de la Geamuri Serv

1780631_660952540633914_415144246_nV-ati gandit sa va reamenajati locuinta sau, cel putin, sa schimbati cate ceva pe ici, pe colo, astfel incat totul sa arate perfect? Nu stiti la cine sa apelati pentru idei grozave de aranjamente noi si moderne? Geamuri Serv va ofera servicii de sablari geamuri si sticla, simpla ori decorativa, astfel luand nastere produse extrem de frumoase si moderne, superbe pentru amenajari pe masura.

Geamuri Serv si sablarile de calitate

Ce este acela un proces de sablare? Sablarea presupune suflarea si imprastierea granulelor de nisip pe o anumita suprafata, la o presiune foarte ridicata. Astfel rezulta o sticla mata, perfecta, cu grade diferite de opacitate care confera numai eleganta, originalitat si intimitate. In functie de preferintele clientului, sablarile sunt operatiuni ce pot fi realizate de catre compania Geamuri Serv la comanda. Sablarile pot fi simple ori decorative, iar dupa intregul proces de executie, echipa Geamuri Serv se asigura ca produsele sunt tratate in conformitate cu cerintele actuale, cu o solutie speciala care tine murdaria la distanta. Sabarile decorative folosesc sabloane din folie autoadeziva, care se decupeaza in functie de modelele cerute de catre client. Compania Geamuri Serv efectueaza in cele mai bune conditii operatiuni de sablari sticla. De acum, mobilierul pentru acasa, pentru birouri sau pentru spatiile comerciale poate capata un aspect deosebit, datorita acestor operatiuni minunate. Sablarile sunt tot mai des intalnite si utilizate in ziua de azi penru diferite scopuri decorative.

De ce sa alegem sablari de la Geamuri Serv?

Sticla decorative rezultata prin sablare se poate folosi oriunde clientul simte nevoia de infrumusetare si modernizare a spatiului. Asadar, sablarile sunt ideale pentru usi, piese de mobilier, oglinzi, ferestre si balustrade. Sablarile profesionale imbina eleganta si rafinamentul cu un raport calitate-pret excelent, oferindu-va posibilitatea de a va personaliza lucrarile comandate. Procesul de sablare nu este pe cat de simplu pare, iar echipa Geamuri Serv detine toate resursele necesare si echipamentele cu ajutorul carora sa intreprinda actiunile necesare. Sablarile oferite de catre echipa Geamuri Serv sunt obtinute utilizand cea mai diversificata gama de echipamente moderne, profesionale si ultra-performante, ceea ce permite echipei sa efectueze comenzile intr-un interval de timp relativ scurt. Asadar, daca va ganditi sa faceti o schimbare cat de mica in locuinta dvs. sau la sediul firmei dvs., apelati cu incredere la Geamuri Serv. Compania functioneaza inca din anul 1994 si se ocupa exclsiv de prelucrarea sticlei. In ultimii ani, Geamuri Serv si-a dezvoltat si si-a extins activitatea, achizitionand utilaje ultra-performante, satisfacand astfel toate nevoile clientilor in materie de calitate si design a lucrarilor efectuate. Compania Geamuri Serv execute minunate sablari, lucrari de executie vitralii, va ofera geam decorativ, geam float, vopsit, sau mobilier comercial si oglinzi deosebite. Geamuri Serv are un portofoliu bogat de clienti multumiti de lucrarile efectuate cu multa meticulozitate si cu rezultate excelente. Apelati cu incredere la specialistii Geamuri Serv pentru cele mai bune sablari!