Operatii la san la GynecoLand!

operatii pe sanAtunci cand este necesar, GynecoLand efectueaza o gama larga de operatii la san numite si operatii mamare. Aceste operatii la san sunt necesare pentru eliminarea tumorilor fie ca este vorba de cele benigne sau de cele maligne. Echipa GynecoLand efectueaza operatii indiferent de nivelul de dificultate. Experienta si instruirea de exceptie a acestora garanteaza cele mai bune trasee terapeutice pentru tine, intr-o clinica privata specializata in senologie si ginecologie. GynecoLand alege intotdeauna cele mai bune optiuni operatorii, care sa fie minim invazive si de efect pentru orice afectiune examinata. Sala de operatii a clinicii GynecoLand este dotata cu aparatura de ultima generatie si instrumente chirurgicale de toate tipurile.

Medicii specialisti in obstetrica-ginecologie au o instruire speciala in utilizarea lor, oferind astfel printre cele mai bune servicii de terapie prin operare in Romania. GynecoLand este situat in Bucuresti, fiind un spital privat de diagnostic si tratament ginecologic de exceptie. Acesta este un spital specializat in chirurgia genitala si este acreditat de Ministerul Sanatatii, respectand standardele impuse de managementul calitatii. Oricand ai nevoie de parerea unor experti sau de interventii chirurgicale de exceptie apeleaza la profesionistii GynecoLand.

Despre operatii la san!

Operatiile realizate la nivelul sanului se impart in doua mari categorii: tumorectomii cu extensiile sectorectomie si quadrantectomie si mastectomii cu extensia mastectomie subcutanata. Prima categorie se efectueaza in cazul tumorilor necanceroase, iar a doua categorie in cazul cancerului la san. Chiar si in situatia tumorilor necanceroase, interventia chirurgicala este o conduita de securitate oncologica, utilizata pentru extirparea nodulilor si formatiunilor solide si pentru examinarea histopatologica (biopsii). In functie de aspecte precum: extensia tumorii, localizarea ei, varsta pacientei, gradul de diferentiere tumorala si preferintele pacientei, se aleg diverse operatii mamare care sa aduca cele mai bune rezultate. In urma interventiilor, GynecoLand iti ofera servicii de spitalizare in conditii hoteliere si intr-un cadru prietenos, care iti vor usura vindecarea.

Centrul medical GynecoLand te asteapta intr-un mediu profesionist si intim, dublat de personal specializat in obstetrica-ginecologie si oncologie. Spitalele private ofera de multe ori mai multa siguranta pacientelor, atat datorita echipamentelor de ultima generatie folosite, cat si datorita atentiei sporite pe care o acorda medicii fiecarui caz. Cu cat afectiunile sunt descoperite in fazele lor incipiente, cu atat metodele de tratare sunt mai prietenoase, iar succesul lor are o probabilitate mai mare. GynecoLand este clinica la care trebuie sa apelezi daca vrei sa obtii rezultate sigure cu privire la afectiunile sanului, operatii la san reusite si tratament special din partea medicului.

Despre GynecoLand!

Cu sediul in Bucuresti, GynecoLand este un centru de diagnostic si tratament al bolilor genitale si mamare adresat in special femeilor, cu laborator propriu de analize acreditat de RENAR in domeniul senologic si ginecologic. Echipa poate efectua o gama larga de investigatii si operatii genitale si mamare cu diverse grade de complexitate, precum si controale ginecologice, obstetricale si mamare cu cel mai mare grad de profesionalism. In plus, centrul ofera si servicii suplimentare de chirurgie generala, estetica chirurgicala si nechirurgicala, endocrinologie, urologie, psihologie si altele. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a centrului sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii GynecoLand.

 

Datele de contact ale centrului GynecoLand

Adresa firmei: Str. Gramont, Nr. 7, sector 4, Bucuresti

Telefon: 021 337 29 53

Email: receptie@gynecoland.ro