Oner Trans – Mutam si muntii!

Fie ca va mutati in casa noua sau cu sediul intr-o noua cladire de birouri, tot veti avea nevoie de o masina cu care sa transportati mobilierul si restul obiectelor. Dintre jucatorii de pe piata de mutari, mici sau de proportii, vrem sa va supunem atentie Compania Oner Trans, firma ce activeaza in domeniul transportului de marfuri si a transportului de mobilier.

oner transOner Trans ofera servicii complete de mutat orice fel de marfuri si orice fel de mobilier, prestate la standarde de calitate ridicate. Societatea dispune de un parc auto dotat cu autoutilitare dintr-o gama larga de marci, alese pentru a se potrivi necesitatilor dumneavoastra. Volumul spatiului de marfa variaza de la 12 pana la 22 metri cubi, putandu-se adapta sa faca fata cu brio indiferent de situatie. Fiabilitatea autoutilitarelor ofera garantia ca orice transport va ajunge la destinatie fara probleme, indiferent de distanta si conditii climatice. Amenajarea autoutilitarelor va asigura un transport eficient chiar si atunci cand drumurile sunt greu accesibile.

Oner Trans va sta la dispozitie pentru a va elibera de sarcina mutarii mobilierului. Personalul firmei este cel care presteaza de asemenea si serviciile de demontare, ambalare si deplasare, tocmai pentru ca dumneavoastra sa scapati de orice grija si sa nu miscati niciun deget. Sa ne oprim putin acum asupra transportului de mobila, o afacere foarte banoasa.

Transportul mobilei se efectueaza in Bucuresti, in tara sau in strainatate. Personalul flotei este format din profesionisti cu o vasta experienta in domeniul transportului. Principalele atuuri ale echipei sunt seriozitatea, atentia si rabdarea, astfel aveti asigurata calitatea serviciilor lor. Principalul obiectiv al transportatorilor este acela de a intelege nevoile si asteptarile clientului, de a se adapta exigentelor acestora oferind servicii de calitate. Iar ecourile serviciilor oferite clientilor din tara si de peste hotare, firmelor sau diferitelor persoane fizice inca nu s-au stins, societatea primind cele mai bune calificative de la acestia. Oner Trans dispune de experienta necesara si de autoutilitarele cele mai bune pentru oferirea de servicii de transport international de mobila, atat clientilor persoane fizice, cat si celor persoane juridice. Fie ca doriti sa mutati mobila din sediul firmei in alta tara, sau sa va mutati intr-un apartament din strainatate cu totul, Oner Trans va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii.

Autoutilitarele din dotarea flotei au capacitati de incarcare de 12, 14, 17, 20 si 22 metri cubi, astfel incat, pentru mutarea volumelor mari de mobila nu va fi nevoie de transporturi ulterioare. Pentru marirea capacitatii de transport, mobila poate fi demontata in prealabil de personalul firmei si ambalata, urmand ca apoi sa fie remontata la destinatie. Indiferent de conditiile de drum (portiuni greu accesibile, climat nefavorabil, carosabil denivelat), piesele de mobilier ajung intotdeauna in siguranta la destinatie, fara stricaciuni. Pretul de transport se calculeaza in functie de numarul de kilometri de parcurs si serviciile aditionale: demontare, ambalare si remontare. In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Proprietar: Oner Trans
Ţara: Romania
Judeţ: Bucureşti
Localitate: Bucureşti
Adresa: Sector 3
Telefon: 0729 991 268 | 0752 126 721
Fax: 0246 284 022