Odu Green Roof – terase verzi

Banner_6_kolok_odu_ro

Daca vrei sa te bucuri de toate beneficiile unei terase verzi, solutia perfecta este Odu Green Roof. Compania are ca principal domeniu de activitate amanajarile peisagistice ( publice si private), executia la cheie a teraselor verzi si nu in ultimul rand, importul si distributia de flori si arbusti cu rol decorativ.

Odu Green Roof vine in intampinarea clientilor cu solutii de ultima ora, ocupandu-se de tot ceea ce implica un proiect de genul acesta (terase verzi) si asigura chiar si vegetatia si intretinerea acoperisurilor.

Avanatajele pe care le au terase verzi de la Odu Green Roof

Beneficiile pe care le au terase verzi sunt urmatoarele: costul redus de energie( terasele verzi au proprietati izolatoare din punct de vedere termic), reducerea cheltuielilor, asigurarea protectie solare, retinerea apei pluviale, confera locuitelor/ imobilelor un aspect estettic deosebit, valoarea acestora putand creste.

Terasa verde este un tip de acoperis pe suprafata caruia sunt plantate diferite tipuri de vegetatie, in functie de preferintele clientului. Exista doua tipuri de terase verzi, si anume: terase verde tip extesiv si terase verde intensiva. Primul tip, respectiv terasa verde extensiva  cuprinde vegetatie cu dimensiuni mai mici, ce nu creste foarte mult in inaltime, aceasta fiind plantata intr-un strat de pamant de 15 cm. In cazul acesta, vegetatia nu necesita intretinere.  Cel de-al doilea tip de terasa,  terasa verde intensiva , este foarte impresionanta din punct de vedere estetic.  Grosimea stratului de pamant permite plantarea unui tip de vegetatii mai inalte, cu diferite plante, chiar si cu arbusti mici. Aceasta vegetatie mai inalta implica o atentie mai sporita in ceea ce priveste intretinerea in comparatie cu cea specifica terasei verzi extensibile.

De exemplu, daca esti intersat de transformarea acoperisului in terasa verde, trebuie sa urmezi urmatori pasi:  este obligatoriu sa verifici termoizolatia si hidroizolatia casei, sa realizezi stratul  de drenaj si filtrare, sa realizezi stratul de sol si nu in ultimul rand sa aplici stratul vegetal. Pentru toate acestea, cel mai indicat ar fi sa apelezi la serviciile unei companii specializate in acest domeniu, iar daca nu stii la cine, Odu Green Roof este cheia raspunsului.

De ce sa apelezi la serviciile Odu Green Roof –terase verzi?

In cadrul companiei Odu Green Roof se afla o echipa specializata si calificata in acest domeniu, gata oricand sa te intampine cu solutii ce indeplinesc cerintele si nevoile tale in domeniu terase verzi. Daca doresti consultanta pentru proiectarea teraselor verzi, pentru a beneficia de toate avantajele unui astefel de proiect, trebuie sa stii ca Odu Green Roof se ocupa de intretinerea pe o perioada indelungata de coperisul terasei verzi tip intesive si extensive, folosind materiale de inalta calitate, ecologice si durabile, utilizand rulouri de vegetatie ce sunt concepute si adaptate special pentru un acoperis verde.

Indiferent daca este vorba de o hala ce pe care vreti sa o transformati intr-o terasa verde sau o cladire de birouri ori un centru comercial, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la serviciile Odu Green Roof, terase verzi.

Pentru mai multe informatii privind acest serviciu, acceseaza pagina web www.odu.ro