Obtineti o bere de calitate utilizand echipamentele Facility Distrib

Berea este una dintre cele mai apreciate bauturi alcoolice, aceasta fiind preferata de catre majoritatea oamenilor, indiferent de nationalitate sau asezare geografica. Dar, ce sta la baza acestui fenomen ce a propulsat berea in topul preferintelor consumatorilor de bauturi alcoolice? In primul rand, procentul redus de alcool continut, dar si gustul berii au facut ca aceasta bautura sa fie extrem de apreciata. Astfel, berea poate fi consumata indiferent de anotimp, la orice imprejurare sau ocazie si de catre un grup extins de persoane.

Desigur, berea poate fi si ea mai de calitate sau nu, totul depinzand de procesul de obtinere si de ingredientele utilizate. In cazul in care compania dumneavoastra este producatoare de bere atunci aceste aspecte sunt bine cunoscute. Aprecierea unei astfel de bauturi se face dupa mai multe criterii, astfel pentru a va impune pe piata de profil trebuie sa surprindeti fiecare client cu o bere care sa se diferentieze fata de cea care deja se regaseste pe rafturile magazinelor de specialitate. Pentru a va oferi o mana de ajutor, in cele ce urmeaza o sa va descriu echipamentele oferite de compania Facility Distrib.

Aceste echipamente catre care fac referire asigura o buna stabilitate microbiologica a berii, dar si o pastrare mai indelungata a bauturii fara a fi afectata structura si calitatea acesteia. Aceste echipamente sunt, desigur, pasteurizatoarele de bere. Dupa cum am mentionat deja, pasteurizatoarele au rolul de a elimina microorganismele, de a pastra proprietatile compusilor din bere si de a creste termenul de valabilitate a acesteia. Orice producator de bere trebuie sa isi doteze compania sau linia de productie cu pasteurizatoare de bere daca doreste sa obtina licenta din partea organelor abilitate si daca doreste sa comercializeze o bere de calitate care sa nu puna in pericol sanatatea clientilor.

Facility Distrib va ofera o gama diversificata de pasteurizatoare de bere, fiecare model fiind inzestrat cu diferite caracteristici tehnice. Aceste produse sunt oferite prin parteneriat cu producatori de renume de pe piata de profil, fiecare pasteurizator de bere fiind capabil sa produca o bere pura din punct de vedere microbiologic, o bere gustoasa, pe placul celor ce indragesc acest tip de bautura.

Prin pasteurizatoare pentru bere flash, berea este supusa inainte de ambalare, la o temperatura foarte mare cu mentinere instantanee, actiune ce elimina microorganismele si bacteriile, fara a distruge gustul si alte proprietati. Schimbatoarele utilizate in transferul caldurii de la agentul termic spre bere sunt cu placi care ofera o productivitate mare si, mai ales, eficienta, cu pierderi minime de caldura si de agenti. Astfel, eficienta pasteurizatoarelor de bere Facility Distrib este maxima, ceea ce inseamna ca rezultatele obtinute de fiecare producator, vor fi pe masura asteptarilor si a investitiei.

Pentru a achizitiona un pasteurizator de bere prin intermediul Facility Distrib, nu trebuie decat sa utilizati platforma online a companiei, sau sa folositi datele de contact ce sunt disponibile la finalul acestui articol. Personalul Facility Distrib va asteapta cu preturi avantajoase si cu produse de cea mai buna calitate.

Facility Distrib, date de contact

SEDIU: FACILITY DISTRIB – BACAU
BACAU, Str. GH. DONICI , Nr. 1 BIS
Fax:
0040-334.405.580
Telefon:
0040-371.159.978
E-mail:
office[@]facilitydistrib.ro

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro